![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#31 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Feb 2015
Pohvala: 37
Pohvaljen: 20
Nivo reputacije: 29 ![]() ![]() ![]() |
![]()
Jel ima falš onaj šareni
Kakav sam ima da uzmem i jedan i drugi Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Senior
![]() Registrovan: Jan 2014
Pohvala: 126
Pohvaljen: 502
Nivo reputacije: 114 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ne citas sta sam napisao.
Prvo tesko da nadjes v1 u silver verziji, nisam gledao mozda negde ima neka stara zaliha. Bez fals vazduha da ubodes, tesko, jedino da imas bas toliko srece. Ne secam se dobro ali cini mi se da je Bet davno promenio 5-6 kom. dok nije nasao bez fals vazduha, tako da....lutrija ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#33 |
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2016
Godine: 49
Pohvala: 725
Pohvaljen: 4,078
Nivo reputacije: 737 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@nesha
Veća je verovatnoća da ubodeš sedmicu na lotto nego bersa V1 bez falša (bilo koje boje). Послато са SM-N975F уз помоћ Тапатока |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2016
Godine: 30
Pohvala: 2,300
Pohvaljen: 1,014
Nivo reputacije: 170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Pogotovo što je teško uopšte naći Bers v1, a da nije klon.
Evo sad sam nešto češljao po internetu i ne vidim ga nigde na stanju. Može da se kupi klon, ali sam loše prošao sa Bers klonom tako da to ne preporučujem. |
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ !!! ПОД МАЧ БАТО !!! ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2017
Pohvala: 1,345
Pohvaljen: 688
Nivo reputacije: 138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Evo ga ovdje srebrni i sareni v1 na stanju
Kod:
https://m.vaprio.eu/product-vandy-vape-berserker-mtl-rta-3591.html Kod:
https://www.joyetech.eu/vapes/atomizers-coils/rebuildable-atomizers-rba/rta/vandy-vape-berserker-mini-tank-22mm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Aug 2019
Pohvala: 103
Pohvaljen: 160
Nivo reputacije: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja sam na vaprio uzeo v1 srebrni. Brzo salju, nema greske. Dugo sam posle gledao da porucim jos jedan i nije ga bilo. Evo sad, kad sam uzeo klon, imaju ga na stanju. Ne znam zasto su ga prestali praviti. Umesto da naprave berserker V1.1, sve identicno, samo bez fals vazduha, oni izmisljaju toplu vodu.
Nije da mi smeta taj fals. Ima ga i original i klon. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 634
Pohvaljen: 724
Nivo reputacije: 142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja sam promenio 2 SS i 1 crni primerak koji su imali očajan prsten za vazduh dok nisam prošle godine poručio u zlatnoj boji 24mm i mini 22mm.Zlatni primerci su utegnuti,ne puštaju ni mrvu vazduha i rade fenomenalno.Meni je već dosta dugo u stalnoj upotrebi V1.5 mini na kome sam promenio plus post i umesto elipsaste rupe ubacio sam okruglu 1,4mm od rashodovanog V1 mini.Novi V2 mini neću sigurno poručivati,osim ako naleti neko sniženje po ceni od 10€ sa sve shipingom.
AG no1 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Feb 2015
Pohvala: 37
Pohvaljen: 20
Nivo reputacije: 29 ![]() ![]() ![]() |
![]()
Moram da kažem da mi lepo radi i v2, ali sam imao malo problema sa natapanjem dok nisam skontao kako da postavim vatu. U principu, kada se skrati, treba je pokvasiti i takvu gurnuti u kanale jer onda ne dolazi do sabijanja iste, što može da napravi problem kod natapanja.
Stiže uskoro i v1, pa da vidimo ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|