![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Umbrella Ekocigarete e-cigarete.rs |
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Product Support
![]() Registrovan: Feb 2016
Pohvala: 38
Pohvaljen: 464
Nivo reputacije: 72 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Dobro došli na našu potpuno novu internet prodavnicu na kojoj ćete brzo i jednostavno pronaći sve što Vam je potrebno. Prilikom njene izrade akcenat smo stavili na jednostavnost korisničkog doživljaja i pronalaženje željenih proizvoda i informacija uz što manje klikova. Znamo dobro koliko je vreme dragoceno i zbog toga smo obratili posebnu pažnju na sveopštu preglednost i funkiconalnost sajta. Stari sajt nas je dobro i dugo služio i sa njega je preuzeta većina sadržaja i preneta na novi sajt, naravno u potpuno drugačijem i modernijem rasporedu. Zbog prelaska na novu platformu nismo bili u mogućnosti da zadržimo korisničke naloge sa starog sajta, tako da ćete morati ponovo da se registrujete, a ako želite i putem sajta da poručujete sa popustom od 10% koliko imaju svi članovi foruma, samo nam u privatnoj poruci napišite sa kojim mejlom ste se registrovali i ubacićemo Vas u odgovarajuću grupu kupaca. Svaka sugestija na rad i funkcionalnost novog sajta je više nego dobrodošla, prema tome slobodno pišite ukoliko imate neke zamerke. Nadamo se da Vam se promena dopada i da ćete se brzo navići na nju. |
e-cigarete.rs
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#2 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2015
Godine: 45
Postovi: 2,962 E-cig: Piko-Ruža Bajka Fenomenon i ostala potpora
Pohvala: 206
Pohvaljen: 1,395
Nivo reputacije: 303 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Први пут, нит је једноставно нит брзо.....ал је зато други пут
![]() Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ палца |
ко ме зна, разумеће....ко не зна, мораће
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2012
Godine: 45
Pohvala: 1,504
Pohvaljen: 826
Nivo reputacije: 160 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja, registrovan
![]() Zaista sajt izgleda fino i radi bez problema na mobilnim uređajima.. ![]() |
Vapor running through my veins
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2017
Pohvala: 680
Pohvaljen: 946
Nivo reputacije: 157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sajt radi fantastično! Predobro optimizovan i na kompu i na telefonu
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
![]() Registrovan: Dec 2013
Pohvala: 1,132
Pohvaljen: 558
Nivo reputacije: 120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Pitanje:
Ukoliko sam registrovan na Vašem sajtu kao VIP korisnik i ukoliko naručim preko sajta, ali da isporuka ne bude na kućnu adresu, već u Vašoj radnji (koja mi je praktično prekoputa), da li naplaćujete troškove isporuke? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Product Support
Nivo reputacije: 72 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Naravno da ne naplaćujemo.
Ako želite isporuku na kućnu adresu ona je besplatna za porudžbine preko 2000 dinara. Sent from my Nexus 6 using Tapatalk |
e-cigarete.rs
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Nov član
![]() Registrovan: Oct 2016
Pohvala: 1
Pohvaljen: 14
Nivo reputacije: 10 ![]() ![]() |
![]()
Nešto mi nije jasno. Kada preko Vašeg sajta selektujem proizvod za kupovinu, u korpi mi se prikaže puna a ne VIP cena i ako sam prilikom registrovanja ubacio broj VIP kartice ( pa sam se time, predpostavljam i registrovao kao VIP korisnik). Nisam ispratio sve korake narudžbine da bih proverio da li se taj popust prikazuje na kraju narudžbine odnosno prilkom potvrde kupovine.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Product Support
![]()
Pozdrav,
Napišite nam mail sa kojim ste se registrovali na našem sajtu i ubacićemo Vas u VIP grupu kupaca, a na ovu porudžbinu će Vam svakako biti obračunat popust. |
e-cigarete.rs
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|