![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Početnički kutak Pomoć novim i potencijalnim korisnicima elektronskih cigareta |
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#31 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Jan 2018
Pohvala: 51
Pohvaljen: 254
Nivo reputacije: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Uzmi coopervape dvarw-a (ima na FT)... ovi svi imaju velike ovalne rupe a jedino kod njega su manje okrugle...imaces problema kao pocetnik da namestis pamuk....a mozes posebno za njega da narucis sa ovalnim rupama za natapanje....i sve potrebne inserte...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2016
Godine: 41
Pohvala: 1,946
Pohvaljen: 739
Nivo reputacije: 201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ne boj se neces imati problema oko stavljanja vate .ja sam imao taj sku samo u crnoj boji (ako pricate o sku sa tri tanka)
javi mi se ako te zanima na koji nacin sam ja stavljao vatu ali svako ima svoj nacin . curenja se ne boj ni pod razno jedino sto moze da bude problem su dve stvari- red ,rad i disciplina salim se ,hteo sam da kazem da ces verovatno morati da menjas neke gumice posle nekog vremena . domaca firma polilas ima potrebne gumice i prodaju ih na komad ja sam kupio dosta gumica (o-ringova) od njih ali sam sve razdelio u razmeni po zelji mozes i da zamenis srafice koji su inbus za philips(krstaste) dimenzije su M2x3 i to sam kupio kod nas sve u svemu za pocetak nisi pogresio itd |
најбољи тим
то свако зна Хрки,Тома и Ћела Rock on neo rockers, rock on |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|