![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#286 |
Moderator
![]() Registrovan: Apr 2017
Pohvala: 618
Pohvaljen: 1,727
Nivo reputacije: 308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Postoji razlika, meni je mini malo bolji ali to ne mora da znaci da ce biti bolji i tebi.
Sto se tice zice, ja sam koristio u oba kantal 0.32 i 0.35mm. Sto se tice namotaja mozes recimo 0.32 zicu na recimo 6-7 namotaja na 2.5mm ili 7-8 namotaja na 2mm. Sto se tice razmaka ili ne svako ima svoje misljenje, probaj obe varijante i videces sta ti vise odgovara. |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#287 |
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2017
Pohvala: 1,343
Pohvaljen: 688
Nivo reputacije: 138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Meni je na 2,5 mm topla para.Pravim ga na 7 namotaja kantal 0.32,malo razmaknuta žica i radi kulturno na 12ak vati.Meni lično su i 24mm i 22mm v1 bolji atomizeri.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 | ||||
Nov član
![]() Registrovan: Aug 2018
Pohvala: 7
Pohvaljen: 6
Nivo reputacije: 10 ![]() |
![]()
Hvala puno na savetima momci. Dvoumim se da li da uzmem v1 mini ili 1.5 mini. Kapiram da v1 mini ima najbolju aromu a da nije tolika razlika u kvalitetu između njega i 1.5 mini. Samo još da pogledam odakle mogu da poručim v1 mini...
![]() ---------- Post dodan 11-09-2019 u 15:58 ---------- Još jedno pitanje za vas iskusne. Koji bers preporučujete v1 24 ili 22mm,ona mini varijanta?
|
||||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Nov član
![]()
Još jedna stvar. Kada napravim kantal žicu debljine 0.32, grejač širine 2.5mm, pet namotaja, dobijem otpor 1.5-1.10 oma. Ako povećam namotaje dobijem još veći otpor. Zar ne bi trebalo da je otpor manji od keca. U tom slučaju ispada da bih trebao napraviti manje od pet namotaja a vi savetujete oko 7
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 633
Pohvaljen: 724
Nivo reputacije: 142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nađi temu u kojoj smo pisali pre neki dan da otpor ne igra nikakvu ulogu,bitno je prilagoditi grejač i namotaje atomizeru kako bi radio dobro,a otpor na regulisanom modu može biti kolko god.
Edit 7 namotaja na 2mm je bliže kecu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Veteran
Nivo reputacije: 138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Aroma na v1 mini je izraženija nego na v1 24mm.Mini ima manje vazduha,a 24mm ima veći kapacitet.Ja koristim oba i ne bih rekao da je bolji veći osim što je većeg kapaciteta.Štaviše,na miniju mi je dobra svaka tečnost,a na 24mm ne koristim ništa osim duvanskih tečnosti.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2018
Godine: 32
Pohvala: 711
Pohvaljen: 962
Nivo reputacije: 173 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
mini je baš dobar što se arome tiče što je i logično jer je manji i samim tim je grejač bliže. lično preferiram 24mm atomizere ali što se tiče minija meni je
![]() Sent from my ELE-L29 using Tapatalk |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Nov član
![]()
Hvala vam drugari svima na savetu.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Nov član
![]()
Momci, zna li neko odakle mogu da poručim berzerker v1 mini?
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Admin
![]() Registrovan: Jul 2011
Pohvala: 1,655
Pohvaljen: 2,055
Nivo reputacije: 524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Nov član
![]()
E ćao drugari. Uzeh konačno berzerker 1.5 mini, ali kada ga namontirah daje loš ukus. Nije do vate jer je zamenih i opet isto. Pošto je nov, da li ga možda treba oprati onda i ako treba jel vodom ili alkoholom?
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2016
Godine: 30
Pohvala: 2,289
Pohvaljen: 1,011
Nivo reputacije: 170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Obavezno operi ati i na žici odradi dry burn dobro da nema hotspotove.. Isto i ako je veliki grejač može da se desi da daje lošiju aromu jer je komora mala. Može da bude i do gumica tako da zameni sve gumice i operi ih zajedno sa atijem.
Takodje vatu gledaj da ne prenatrpaš u kanale, ali da bude tesna kroz grejač. Metal i staklo alkoholom i vodom, a oringove vodom i sapunicom. (tako barem ja radim, za mene radi..). Ovo je sve čega sam uspeo da se setim da može da pomogne. |
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ !!! ПОД МАЧ БАТО !!! ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Veteran
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|