![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Pipe, box & wood MOD e-lule, boks MODovi i MODovi od drveta |
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#241 |
Moderator
![]() Registrovan: May 2015
Godine: 44
Postovi: 3,088 E-cig: istick30, k-box40w, presa75w, evicVT, nemesis
Pohvala: 2,637
Pohvaljen: 1,889
Nivo reputacije: 354 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
"Nesposobni posjeduju tu sposobnost da onesposobe sposobne".
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#242 |
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2016
Godine: 46
Pohvala: 1,293
Pohvaljen: 1,432
Nivo reputacije: 220 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nemam vise desetku. Imam i just 2 i i just 2mini pa ce posluziti dok se ne snadjem.
|
Mi dosli a nismo morali...Sto bi moj pokojni deda govorio:"Lako je s' tudjim kisobranom gloginje mlatiti", sta god to znacilo.
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Veteran
Nivo reputacije: 220 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
I sada sam dosao do problemema. Posto mi je istick "umro" malo cu morati da sacekam sa opisima aroma i tecnosti. Ova dva moda (baterije) sto imam nisu regulisane tako da njima ne mogu da podesim parametre za opise koje pisem. Daju snagu od 4,4w do 3,3w sto mi nikako ne odgovara. U pocetku je to suvise jako za moj ukus dok je posle zadovoljavajuce (kada napon padne na 3,3w )ali je posle toga suvise kratko vreme pre nego li se baterije iskljuce da bih dobio neku realnu sliku.
Ovo je off sa ove teme ali dok se ne snadjem za sada ce biti tako. |
Mi dosli a nismo morali...Sto bi moj pokojni deda govorio:"Lako je s' tudjim kisobranom gloginje mlatiti", sta god to znacilo.
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Veteran
![]()
Ukapirao sam vec kada sam poslao poruku.
Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|