![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#61 |
Senior
![]() Registrovan: Oct 2014
Pohvala: 30
Pohvaljen: 223
Nivo reputacije: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Pa sto ne kazes da si iz BP
![]() Sent from my SM-G900F using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2016
Godine: 46
Pohvala: 1,293
Pohvaljen: 1,432
Nivo reputacije: 220 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Pravis tecnost sa aromom piva?
|
Mi dosli a nismo morali...Sto bi moj pokojni deda govorio:"Lako je s' tudjim kisobranom gloginje mlatiti", sta god to znacilo.
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Veteran
Pohvala: 289
Pohvaljen: 257
Nivo reputacije: 84 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Koliko je bezbedno razblazivanje gotovih tecnosti sa cistim VG-om? Jednu gotovu tecnost 10ml od 20mg nic busim sa 20ml VGa (95-90vg + dest voda), a drugu od 16mg nic 1:1, pa me zanima koliko je to bezbedno? Vec sam to radio, aroma mi je ok, kao i th.
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#64 |
Veteran
Nivo reputacije: 220 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja to isto radim sa gotovim tecnostima koje su jako aromatizovane i sa mnogo nikotina za moj ukus. Sto se tice bezbednosti ove operacije ne vidim u tome nista sto bi bilo nebezbedno ako se koristi Vg koji je ispravan i upotrebljiv za parenje.
Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока |
Mi dosli a nismo morali...Sto bi moj pokojni deda govorio:"Lako je s' tudjim kisobranom gloginje mlatiti", sta god to znacilo.
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Veteran
Pohvala: 289
Pohvaljen: 257
Nivo reputacije: 84 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Meni se pokazalo ok, a i najprostije mi je, plus usteda, ali rekoh da pitam iskusnije.
hvala toni! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Veteran
![]()
Nema na cemu. To sam samo preneo sopstveno iskustvo sa "doradjivanjem" gotovih tecnosti. Neke su jake po pitanju arome i nikotina pa su zahtevale malo dorade da se prilagode mom ukusu i nacinu parenja. A dobar je nacin da premostim kada cekam da mi neki mixevi sazreju pa kupim gotove tecnosti sa izrazito jakom aromom i sa duplo vecim udelom nikotina nego sto koristim pa ih onda secem sa vg-om i odmah dobijem mix.
|
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|