![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Nov član
![]() Registrovan: Jul 2017
Pohvala: 20
Pohvaljen: 3
Nivo reputacije: 3 ![]() |
![]()
Pozdrav,
imao bih jedno pitanje za svu raju koja se bave mixanjem vlastitih tekucina a pitanje glasi koje ili cije bi baze i nikotin koristili a da niste ograniceni cijenom, carinom, shippingom i ostalim nametima koje inace imamo. Vidim da najcesce koristite inaweru i FA ali ja zelim da sebi nabavim najbolje sto se nudi (ako postoji naravno). Inace ja narucujem gotove tekucine vecinom iz USA a sada bih zelio da pocnem sa vlastitom kuhinjom ![]() ![]() Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
![]() Registrovan: Mar 2014
Godine: 43
Pohvala: 1,645
Pohvaljen: 847
Nivo reputacije: 225 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nov član
![]() Registrovan: Jul 2017
Pohvala: 20
Pohvaljen: 3
Nivo reputacije: 3 ![]() |
![]()
Prijatelju nemanja14,
gledao sam i nisam nasao odgovor na moje pitanje. Nadam se da si svjestan da ima jedno 12000 postova i da je skoro nemoguce sve procitati osim ako nisi reyervisao godisnji za to ![]() Mislim da je lakse da ljudi napisu nego da neko gubi dane trazeci nesto a nije sigurno ni da li ima odgovora. Hvala i pozdrav ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2016
Godine: 46
Pohvala: 343
Pohvaljen: 1,940
Nivo reputacije: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kolega @nemanja14 te je uputio na pravu stranu.
Odgovor na tvoje pitanje je ponovljen bar 100 puta na forumu. Svi smo mi prošli kroz to. Što više budeš čitao, više ćeš stvari naučiti i brže ovladati materijom. A možeš da baciš pogled i na http://www.e-cigserbia.com/forumdisplay.php?f=55 Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока Tema zaključana. |
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|