![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Opšte teme, ideje, rešenja, pitanja, saveti Ideje, saveti, rešenja i pitanja ... - diskusije |
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Oct 2016
Pohvala: 1
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 13 ![]() |
![]()
Pozdrav svima., nov sam u ovoj prici i reko da krenem sa necim malo ozbiljnijim i tako ti odem do prodavnice i kupi ego one v2 xl. Dodjem kuci sastavim sve po ps. Zena skuva po kaficu ja reko a sad da predjemo na elektronske posle dugog pusackog staza kad je pocelo da puca pogodi me u jezik sprzi me ko licnu.,salu na stranu aparat je nov iz prodavnice promenjeno par tecnosti za par dana, sta mi je ciniti da nestane ovaj vatromet, e da prvo povlacenje pukne jako i onda se sredi, svaka pomoc dobro dosla poz.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Junior Admin
![]() Registrovan: Mar 2013
Godine: 43
Pohvala: 11,700
Pohvaljen: 16,640
Nivo reputacije: 2708 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Obično je pucketanje znak da je natapanje grejača dobro. Probaj da zameniš grejač. Moguće je da je taj primerak (grejač) malko faličan. Svaka informacija (šta piše na grejaču) više je dobrodošla...
|
"The needs of the many outweigh the needs of the few."
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Aktivan član
![]()
Grejac je cl fabricki od 1 omh probao sam i drugi od 0,5 sa njim je tek veselo. prosto je neoguce da je ovo normalno osecaj je bar meni neprijatan kad te pecne po usni ili jeziku.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Junior Admin
Nivo reputacije: 2708 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Cl je vertikalni grejač i umereno (bar meni) prska. Sledeće što može biti je da tečnost ima prevelik procenat vode...
|
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
![]() Registrovan: Sep 2014
Pohvala: 1,340
Pohvaljen: 1,987
Nivo reputacije: 383 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Probaj smanji vate.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Sep 2016
Pohvala: 87
Pohvaljen: 18
Nivo reputacije: 15 ![]() ![]() |
![]()
na koliko ti je otvoren prsten za air flow?
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2013
Pohvala: 4,599
Pohvaljen: 4,615
Nivo reputacije: 760 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Na koji režim je podešen mod? Vtc mini je koliko se sećam kada sam ga prvi put uključio bio na 60W. Sreća pa sam pogledao pre prvog okidanja.
Taj tvoj valjda ne može preko 4.2 V da gura. Kojom bojom ti sija dugme? sent from plastique |
HVALA G O M I L E T I N A!!!
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Aktivan član
![]()
Dygme sija plave boje(bele)
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
Nivo reputacije: 760 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
E hbg sad, na sajtu piše da u zavisnosti od režima rada dugme svetli belo ili narandžasto. Zaključaj bateriju, i drži fire dugme 5-6 sekundi dok se ne promeni svetlo. Ako nema promene, a smeta ti pucketanje ili ti je prejako ili preslabo, razmisli o kupovini moda sa regulisanjem snage u vatima.
|
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Aktivan član
![]()
bela direct output mod, narandzasto constant voltage probao sam oba isti je rezultat ,
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Veteran
![]()
U tom slučaju, pošto ne postoji regulacija snage, ostaju ti dve opcije, ili da nabaviš neki atomizer koji možeš da podesiš da radi onako kako tebi odgovara na toj bateriji, gde je moguće menjati grejače različitog otpora dok ne ubodeš onaj koji dobro radi na konstantnom naponu što je uglavnom PITA, ili opcija dva, da nekome prodaš tu bateriju ili komplet i da kupiš baterijski mod sa regulacijom napona što je moja preporuka.
|
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Aktivan član
![]()
znaci nema pomoci,nije mi jasno znaci bolje da sam da manje para i kupio onu olovku sto vecina nosi nego duplo vise para za ovaj vatromet
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Junior Admin
![]()
Ako te zanima (a svojevoljno si se registrovao na forum, pa te valjda zanima) za 300 rsd uzmi CLR grejač i kreni da čitaš teme o remontovanju grejača i napravićeš ti to da dobro radi.
![]() A sa olovkama, trafika ti ne gine... |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#14 |
Veteran
![]()
Trebalo je stvarno prvo da se raspitaš ovde pre kupovine, ali što reče kolega, postoji varijanta i za tvoj atomizer, mada je to za početnika pejn in di es k'o što rekoh gore.
@c-hell Za olovke se ne bih složio, većina nas se upravo sa olovkama aka toplomerima svukla sa katrana ![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Junior Admin
![]()
@jokjuar
Tako što smo ih modifikovali, uz pomoć znanja stečenog na forumu... |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |