![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#166 |
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Sep 2011
Pohvala: 1,296
Pohvaljen: 2,357
Nivo reputacije: 459 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Da se greje greje se,ali tek posle nekih 7-8 dimova,zamisli zimi -15 napolju,ti izvadis spravu i krenes da paris,dok se ne zagreje ti vec ostao bez usne
![]() Ovo ti kazem iz iskustva drugih korisnika,nisam iskusio jos,za sada znam da se greje,i to posle nekih 10 dimova nije moguce koristiti ga dok se ne ohladi i to je ovaj drip sa slike bas debeo i sporije se greje,imam jedan alu koji se ugreje posle 3-4 dima |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2012
Pohvala: 3,261
Pohvaljen: 3,584
Nivo reputacije: 564 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ma sta to pricas. Ti si bio svedok kako se onaj moj greje cak i kad ne vucem. Sto si mi inace slao novi drip tip.
![]() Zato mi i treba neki metalni, da se ne bih zapalio ovako trapav... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Prijatelj foruma
Nivo reputacije: 459 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Veteran
Nivo reputacije: 564 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() A, znaci setio si se ?!!! ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Prijatelj foruma
![]()
Gde to da zaboravim
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Veteran
![]()
Evo par fotografija Line-a sa Sapphire Bud vrhom, na Ego 1000mah bateriji, na osmirglanoj Ego 650mah bateriji i na Pleasure69 mod-u. Takodje dodat i plasticni crni prsten izmedju baterije i Line-a, a napravljen od tela potrosenog crnog markera. Uz pomoc stapa i kanapa, al' sta da se radi. Za sad ovako...
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#172 |
Prijatelj foruma
![]()
Danas mi je stigao bulijev kantal 0.20mm koji mi je poslao Opushteno,malopre odradih setup 3/4 namotaja,zanimljivo je da sam dobio otpor veci za 0.2 oma od onog koji je bio sa 0.22mm kantalom i za sada koliko primecujem mnogo bolje radi od cekasa 0.22mm koji sam kupio na kupindu
Dakle,ipak je bitan kantal |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Prijatelj foruma
![]()
Sinoc mi bilo malo dosadno pa sam slozio dual coil setup sa kantalom 0.20mm i mogu reci sledece:
Potrosnja se povecala duplo,aroma je intenzivnija dosta,TH skoro duplo jaci a para se smanjila za nijansu,mozda nisam dobro utegao kantal,ali otpor je 1.7 oma,sto je skroz ok i jos sam primetio da jede bateriju,na nikostiku bateriju od 900mAh sa 4.2V svuce na 3.70V za nekih 10 minuta iako je u pitanju nova baterija Ako uspem da slikam kako to izgleda postavicu slike ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Prijatelj foruma
![]()
Ljudi ovo moram da podelim sa vama,58 mrezrica od kako je stigao line i Bog zna koji kantal.....
Konacno se usijavaju svi namotaji i to od sredine sto se moze videti i na prilozenom klipu Kantal 0.22mm 3/2 namotaja otpor 1.9 oma - 0.7 koliko laze unimer sto je jednako 1.2 oma i NEMA KRATKOG SPOJA ![]() Dobio sam istu varijantu sa 4/3 namotaja kantala ali je otpor 2.4oma - 0.7 = 1.7 ali nije to to,bar meni ipak ostajem na manjem otporu,imam i neki kantal 0.35 pa cu da pokusam sa nim da dobijem jos manji otpor,za sada je sve dobro,mogu da radim i dry burn,ako nepukne kantal ovaj setup ce trajati mesecima..... ![]() http://www.youtube.com/watch?v=VXYAP...ature=youtu.be |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Veteran
![]()
Sad ne diraj vishe nishta!!!
Ostavi ovaj Line na neku policu, i kupi novi. Kad budesh hteo da ga prodash, uz ovaj setup, dobicesh duplo bolju cenu. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Tagovi |
atomizer, genesis, line |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|