![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Iskustva, saveti i pitanja Teme u kojima mozete pisati o svojim iskustvima, kao i dati ili pitati za savet. |
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#976 |
Senior
![]() Registrovan: Jun 2018
Pohvala: 131
Pohvaljen: 159
Nivo reputacije: 35 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Korisnik undead me zeznuo u menjaži. Ja njemu poslao, on meni nije.... Pokušao kasnije da se dogovorim sa njim, nudio mu da mi vrati moje, ne vredi.... Frajer se ne javlja na telefon, priča kako ima cerebralnu paralizu, ide sutra do Pošte već 5 dana itd. Ne mogu da verujem da lik daje svoju adresu i vara ljude za nešto što ne košta ni 2000 dinara. Vidim da je aktivan na temi o menjanju, pa eto... Upozorenje kolegama forumašima.
|
![]() |
![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#977 |
Admin
![]() Registrovan: Jun 2011
Pohvala: 903
Pohvaljen: 977
Nivo reputacije: 255 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ocigledno je pogresno shvacena ova tema.
Imate oglase gde kupac moze da napise post kako je prosao sa prodavcem a prodavac napise kako je prosao sa kupcem, dakle po 1 post svako uz pridrzavanje pravila foruma i bez komentara trecih strana kao i drvenih advokata Jos jednom forum nije obavezan, kome sa ne svidja ne mora da dolazi Oglasi nisu pravo nego privilegija. Tema zakljucana |
![]() |
![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|