![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#16 |
Moder
![]() Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 4,616
Pohvaljen: 6,174
Nivo reputacije: 996 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Zavisi kako narucis.
Sada search po forumu ![]() Sent from SlimKat using Tapatalk |
Subtank mini
![]() You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time. ![]() The richest person is not the one who has the most, but the one who needs the least. |
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#17 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2014
Godine: 42
Pohvala: 3,841
Pohvaljen: 1,379
Nivo reputacije: 314 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() Vanzemljaci? Ako oćeju da dođeju, neka dođeju, ako nećeju, ne moraju... |
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#18 |
Junior Admin
![]() Registrovan: Mar 2013
Godine: 42
Pohvala: 10,943
Pohvaljen: 15,648
Nivo reputacije: 2526 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Stigli danas svi (euro/us/2/4) na fasttech...
|
"The needs of the many outweigh the needs of the few."
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Veteran
![]() Registrovan: Mar 2014
Godine: 43
Pohvala: 239
Pohvaljen: 271
Nivo reputacije: 100 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
E super sad moze da padne narudzba !
|
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Nov član
![]() Registrovan: Jun 2014
Pohvala: 0
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 18 ![]() |
![]()
Da li je neko nasao link za video review, ali na engleskom? Ili bar neku odradjenu recenziju. Svidja mi se ovaj punjac, ali, ciku sto prica nista ne razumem, a na netu ne mogu nista da nadjem...
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Veteran
Godine: 43
Pohvala: 239
Pohvaljen: 271
Nivo reputacije: 100 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Cartman-e jos je sve to friska pristiglo na trziste, nije se jos niko ozbiljnije pozabavio recenzijom.Al evo cim navatam neki dobar review (recenziju) ubacicu link u ovaj thread.
I dobro dosao jos jednom na nas lepi forum ! |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2013
Pohvala: 2,612
Pohvaljen: 609
Nivo reputacije: 156 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@cartman dobri su to punjaci.Ako ti se svidja slobodno pazari.Masa nas ima stare verzije bez lcd-a i koliko znam vecina je prezadovoljna.Tako da ako ti treba dobar punjac nitecore je dobar izbor.U ostalom nije 200$ pa da sad cekas recenzije.Ja evo cekam da mi stari rikne pa da padne digitalna verzija.Ali nikako da se to desi
![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Nov član
![]() Registrovan: Jun 2014
Pohvala: 0
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 18 ![]() |
![]()
Ma, imam vec i4, prezadovoljan sam, ali, zanima me sta je sve tacno upgrade u odnosu na prosli, pa bih zato voleo da vidim review. Nitecore je keva.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Veteran
Nivo reputacije: 156 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Pa upgrade je verovatno Lcd
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Veteran
Pohvala: 1,145
Pohvaljen: 855
Nivo reputacije: 160 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Stigao punjač. Kao što mu ime govori, veoma je inteligentan. Detektuje vrstu baterije i njene karakteristike te se prilagođava istim. Takođe, posjeduje sigurnosne čipove. Ukoliko vas ekran nervira noću, možete ga ugasiti. Kad izvadite baterije, poslije 1 min. ulazi u Eco mode. Kad ubacite bateriju on je detektuje i počinje disco.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Veteran
Pohvala: 1,145
Pohvaljen: 855
Nivo reputacije: 160 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ne znam kako je sa starijom verzijom ali nije loše napomenuti da je ovaj punjač napravljen od nezapaljivog materijala, posjeduje mogućnost pravencije over-charging i senzor da detekciju i sprečavanje pregrijavanja.
Opet, da ne baksuziram, ali ja kao stari paranoik pitam se ima li smisla kupovati anti flame bag? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Senior
![]() Registrovan: Jul 2013
Pohvala: 96
Pohvaljen: 218
Nivo reputacije: 60 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Za li-po baterije posebno ako ih ostavlješ bez nadzora ima i tek kako smisla koristiti vreće. Mada i tih vreća ima od odgovarajućih materijala koje mogu da spreče paljevinu do onih koje izgledaju kao ove prve a plamen prolazi kroz njih kao od šale.
Neko koristi metalne ormariće, neko koristi iste ali obloži zidove plastičnim kesama sa sodom bikarbonom, neko puni baterije u keramičkim ili zemljanim sudovima, međutim mnogi ne koriste nikakvu zaštitu... Npr vent holes na modovima imaju namenu da u slučaju paljenja baterije dozvole da gasovi izađu napolje i time spreče eksploziju, posebno je to bitno kod ss, bakarnih, mesinganih modova jer su bez vent ilacionih rupa u slučaju paljenja baterije ništa drugo nego pipe bomb. Sa aluminijumom je malo drugačija priča pošto se pod pritiskom specifično cepa o odnosu na ove drige pa nema gelera. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Veteran
![]()
Jedino ako si vatrogasac
![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|