![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#46 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Mar 2013
Pohvala: 13
Pohvaljen: 54
Nivo reputacije: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ne ne! Moja greska jer nisam procitao ceo post!
![]() Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 | |
Product Support
![]() Registrovan: Jul 2012
Pohvala: 112
Pohvaljen: 399
Nivo reputacije: 107 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
u prvim postovima ove teme imate iskustva o PG i VG. Proizvodjač drži cenu i nažalost trenutno nismo u stanju da je "količinski" spustimo kod proizvodjača. |
|
E-Feel
|
||
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#49 |
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2018
Godine: 32
Pohvala: 711
Pohvaljen: 962
Nivo reputacije: 172 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
pročitala sam celu temu, nije mi problem što su skuplji nego me zanima kvalitet i iskustvo od nekog ko ih koristi a prvih par postova su još iz 2016.
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Veteran
![]() Registrovan: Nov 2012
Godine: 47
Pohvala: 1,756
Pohvaljen: 1,299
Nivo reputacije: 225 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Koristim Vaporever PG i VG od pojave na nasem trzistu.Licno meni to su najbolje sirovine bez ikakvog smeka, za razliku od svih ostalih koje sam koristio, a koristio sam sve dostupne.I cena nije neka, ako se sve preracuna, sve je to sasvim pristojno.Uvek se setite koliko ste trosili na duvan i sve ce biti jasno.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2018
Pohvala: 1,572
Pohvaljen: 1,289
Nivo reputacije: 283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
+1
Setio sam se da sam probao prošle godine, jedan od boljih (PG) [setio se = pročitao u Evernote] ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 | |
Aktivan član
![]() Registrovan: May 2020
Pohvala: 17
Pohvaljen: 31
Nivo reputacije: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Ja bih hteo da za promenu probam Vaporever baze i sirovine, bilo bi dobro da se javi jos neko ko ih koristi ili ih je koristio. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Aktivan član
![]()
Evo da javim da sam sinoć probao tečnost koju sam napravio sa Vaporever bazom i sirovinama i ne odgovara mi. Ima neki šmek. Sad ne znam da li je samo do navike (pošto mi je ovo tek druga baza i sirovine koje sam do sada probao) ili mi realno ne odgovara. Hteo sam da otvorim novu temu da pitam iskusne DIY da li se pri promeni baza i sirovina dešava period navikavanja ili mora da legne na keca, ali me mrzi
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Aktivan član
![]()
Ne znam da li je do receptora ili stajanja, uglavnom danas sam probao ponovo i šmek je primetno manji. Kad kažem šmek, mislim na onaj tipičan ukus koji dolazi od VG-a. Da napomenem da sam VG razredio sa vodom zbog grejača sa 8,5% (hteo sam 5%, al' mi se omaklo:). Imam napravljenu tečnost bez razređenog VG-a koju nisam probao po drugi put, ali je inicijalno imala jači šmek od ove sa razređenim.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|