![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#16 |
Senior
![]() Registrovan: Dec 2018
Pohvala: 219
Pohvaljen: 186
Nivo reputacije: 46 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Pero Defformero! Gastarbajter i Masovna Sarana! Carrr! Mi, mislim moji drugari i ja ga obožavamo odaaavno! Ludak!
---------- Post dodan 03-03-2019 u 00:01 ---------- A htedoh još i malo pre da kažem z a Bishketa mi smo ga,tj. ja sam ga slušao činimi se jo pre sedam osam godina. Ma car čovek, zadnji put sam ga gledo na nekom festivalu u Bosni, činimise dal beše na Tjentištu, tako nešto, dobar festival. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Senior
Nivo reputacije: 46 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Moram da se ispravim za Bishketa, setio sam se, da ne bude zabune, gledo sam ga na tv-u,sa nekog festivala u Crnoj Gori, ne u Bosni, pošto njega vrlo malo ima na tv-u.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Junior Admin
![]() Registrovan: Mar 2013
Godine: 44
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,064
Nivo reputacije: 2790 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Oba tvoja posta nemaju veze sa Bišketom i elektronskim cigaretama. 😊 Jel pario na tim koncertima možda?
|
"The needs of the many outweigh the needs of the few."
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Senior
![]()
Ma on je nebitan za naš sport, neko je pokrenuo temu, a ja aj da se nadovežem, i hteo sam samo da se ispravim jer nisam čovek koji daje proizvoljne informacije, volim da to što kažem bude apsolutno istinito. Zbog toga rekoh, da ne dovedem nekog u zabludu i da mi neko ko je možda bio na tim festivalima, mene doveo u situaciju da moram da objašnjavam, al neb itno i nebitan.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2016
Godine: 37
Pohvala: 1,532
Pohvaljen: 1,391
Nivo reputacije: 262 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Čovek deset godina pari, trenutno na berlineru!!!
|
Da bi zlo napredovalo, dobri ljudi trebaju samo – ne činiti ništa."
Edmund Burke |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Moder
![]() Registrovan: Dec 2013
Pohvala: 1,540
Pohvaljen: 2,201
Nivo reputacije: 430 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Droper narkoman.
Skraceno doper. |
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|