![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#91 |
Senior
![]() Registrovan: Dec 2018
Pohvala: 219
Pohvaljen: 186
Nivo reputacije: 46 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@Jagodinac
Samo kanta! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Veteran
Godine: 32
Pohvala: 711
Pohvaljen: 962
Nivo reputacije: 173 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ja sam po prirodi paranoična oko svega sa strujom tako da su za mene najveći stres u ovom hobiju baterije i punjači. gledam da pazim maksimalno ali se nekad istripujem. punjač topliji sa donje strane normalno odmah počinjem da njuškam i kad zagnjurim nos skroz do punjača oseća se blag miris plastike (valjda je to normalno) punim baterije isključivo dok sam u sobi sa punjačem nikako ne ostavljam preko noći. kapiram da se tripujem jer mora da se greje ipak radi šta radi ali sam morala da pitam da li je normalno
![]() Sent from my LG-H815 using Tapatalk |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Moderator
![]() Registrovan: Dec 2013
Pohvala: 1,441
Pohvaljen: 754
Nivo reputacije: 159 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@Mejden, u Moravu, bre, pod mos'!
@CatVape, pametno. |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#94 |
Senior
Nivo reputacije: 46 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ljudi punjači moraju da se greju dok rade svoj posao, ostavio sam link, odite vidite kolko se koji punjač greje, ima karakteristike za takoreći sve punjače, ali ako ne pune kao kod @Jagodinac, odma kanta, punjači nisu neka stavka, pritom Nitecore se samo tako falsifikuju, tako da ovo što je @Scooter predložio je super stvar, al gledajte šta kupujete!
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#95 |
Veteran
Nivo reputacije: 173 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kad smo kod toga na aliju su oficijalne prodavnice 100% proverene? ne verujem da bi moglo drugačije
Sent from my LG-H815 using Tapatalk |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Senior
![]()
@Jagodinac
tako je, pod mos, žuti! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 646
Pohvaljen: 752
Nivo reputacije: 146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Mene probao da izradi zvanični liitokala oficial.Otvorio sam dispute pa će mo videti.Punjač stigao do granice i tamo je već 5 dana,ne mrda.On je registrovao kao da je isporučen na adresu,kada uđem u tracking na Aliju ono stoji da je paket stigao,a nije.Ili su mu vratili nazad,pa je otkazao pošiljku.Znam samo da ima problema i sa tim "zvaničnima".
AG no1 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Veteran
![]()
od njih sam i uzela punjač u januaru čini mi se na nekoj akciji, sve je bilo okej. moguće da znaju da zezaju sa shippingom itd ali sam prvenstveno mislila da nisu falš punjači tj ne bi trebalo da budu
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 646
Pohvaljen: 752
Nivo reputacije: 146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Mislim da nisu.Konkretno Liitokala 500 sa 4 slota,vidim slike i dobre komentare da onaj bar kod za skeniranje kada se provuče uvek potvrdi da je sve u redu.
AG no1 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Senior
![]()
Ja imam neke brendirane punjače, nebitno, ali imam i lii202, znači evo šljaka već celu godinu svakodnevno. Možda bi mogao da preporučim XTAR, ooodlični punjači.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2016
Godine: 43
Pohvala: 2,419
Pohvaljen: 1,008
Nivo reputacije: 255 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
imam xtar od 6 dolara
meni sve ... sposobno |
Pirmin
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Veteran
![]()
zato ja volim moje pod sisteme i integrisane baterije, napunim ih i uvek spremne da krenem ako se desi da nisam imala vremena da dežuram i punim baterije na punjaču
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Senior
![]()
Ja integrisane apsolutno izbegavam!
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Veteran
![]()
hmm smem da pitam zašto a da ne odem u totalnu paranoju? evo aegis mini me služi ko bombona
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Senior
![]()
Pa nema nekog pravog razloga, sem što, moj trip,ako idem negde, recimo u prirodu ja ponesem tri 18650 i miran sam!
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|