![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Umbrella Ekocigarete e-cigarete.rs |
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Product Support
![]() Registrovan: Feb 2016
Pohvala: 40
Pohvaljen: 513
Nivo reputacije: 87 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
[url=https://umbrellashop.rs/gde-kupiti/]
![]() Pridružite nam se u proslavi našeg 10. rođendana! ![]() ![]() ![]() Svi proizvodi iz našeg asortimana su sniženi 20% do 29.11. u svim našim radnjama i na našem sajtu. S obzirom da su radna vremena tržnih centara trenutno skraćena, produžili smo radna vremena nekih drugih radnji do 21h. Aktuelna radna vremena možete pogledati na slici ispod ![]() |
e-cigarete.rs
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 650
Pohvaljen: 755
Nivo reputacije: 146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Srećna vam desetogodišnjica i puno sreće u daljem radu.
AG no1 |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#3 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Oct 2020
Pohvala: 21
Pohvaljen: 19
Nivo reputacije: 6 ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja juce video ovaj post, 20% popusta SUPER jer taman je vreme da ponovo uzmem sirovine a sa ovim popustom mogu da dodam u korpu i baterije koje mi trebaju i jednu ili dve nove arome da probam za malo vise para nego sto bi me kostale samo sirovine bez rodj popusta. Prvo odem na vas sajt, pogledam sve sto mi treba i sto me zanima, na sajtu za svaki proizvod pise stanje=dostupno, super, da proverim jos jednom posaljem vam pp ovde na forumu sa listom stvari koje bih porucio da pitam da li ih ima na stanju vi mi odgovarate da imate sve i da moze da mi stigne sledece nedelje ali rodj popust ostaje, super, ja porucim sinoc ili jutros rano nije ni bitno a malopre dobijam poziv od neke gospodje koja radi kod vas da bi mi rekla da od svega sto sam porucio imate samo ry4 aromu a da od sirovina i nikotinske baze vec neko vreme nemate nista i da nece biti bas skorije nabavke istih zbog ove korona situacije. Ovo je drugi put da pokusavam nesto kod vas da porucim i drugo lose iskustvo ujedno, nista ja ne gubim ovime, ja sam samo kupac ali zaboga ljudi, ako ste ozbiljna firma koja posluje 10 godina pa odrzavajte svoj sajt, azurirajte informacije o dostupnosti a ako je to previse pa makar nemojte uvek kad vas kontaktiram (a i drugi) da mi kazete da je sve dostupno da bi me posle dan ili dva neko nazvao da mi kaze suprotno i da mi nudi druge proizvode malo je bzv. Ali dobro, sta je tu je, srecan vam rodjendan i srecno...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Product Support
![]() Registrovan: Feb 2016
Pohvala: 40
Pohvaljen: 513
Nivo reputacije: 87 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Prverićemo ujutru gde je nastao problem i javićemo vam porukom, svakako Vam ne bismo napisali da imamo sve na stanju da prvobitno nismo proverili.
Dešava se da neke robe nema na stanju u magacinu pa da mora da se povlači iz nekih radnji, to je uobičajena procedura. Problema sa snabdevanjem sirovinama trenutno nema, a baterije koje ste nam tražili takođe imamo na stanju, ali ujutru javljamo čim budemo sve proverili još jednom. Ako i dalje budete zainteresvano rođendanski popust će Vam svakako biti obračunat. |
e-cigarete.rs
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Nov član
![]() Registrovan: Oct 2016
Pohvala: 3
Pohvaljen: 16
Nivo reputacije: 19 ![]() ![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2016
Godine: 43
Pohvala: 2,424
Pohvaljen: 1,010
Nivo reputacije: 257 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
meni je taj fa glory gadan
za umbrelu od losih strana - 2 puta mi slali pogresne tecnosti/arome od pozitivnih - prihvatili reklamaciju za bazu sad sta je prvo pozitivno ili negativno ,... |
Pirmin
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Nov član
![]() Registrovan: Oct 2016
Pohvala: 3
Pohvaljen: 16
Nivo reputacije: 19 ![]() ![]() |
![]()
Ma uredu je. Stvar ukusa. Meni je aroma sasvim na mestu i jedna od omiljenih. Poenta nije u aromi već da ažuriraju sajt i da ono što piše, stvarno i ima u ponudi. Nije problem ako nema u magacinu već u nekoj prodavnici ali su drugi sajtovi to već rećili opcijama "naruči" ili "kupi uprdavnici". Neki čak izbacuju i spisak prodavnica gde prizvod može da se kupi.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2016
Godine: 43
Pohvala: 2,424
Pohvaljen: 1,010
Nivo reputacije: 257 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
prvo off
drugo citiras post neposredno iznad svog sudija Laneze ma ok |
Pirmin
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |