![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Početnički kutak Pomoć novim i potencijalnim korisnicima elektronskih cigareta |
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Banned
Registrovan: Feb 2021
Pohvala: 3
Pohvaljen: 4
Nivo reputacije: 0 ![]() |
![]()
Parim tank od 1.2 ml oko 10 15 ml dnevno.
Pitanje je kada da ocistim ego c zamensku glavu. Za sada Sam oko 30 ml potrosio I nema zagorelog ukusa. Na koliko dana da cistim imali neko pravilo. Unapred zahvalan na odgovorima. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2016
Godine: 30
Pohvala: 2,351
Pohvaljen: 1,034
Nivo reputacije: 174 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja bolje da ne odgovaram na ovo pitanje...
Ali potrudiću se da lično mišljenje ostavim po strani što se tiče tako zastarele i loše vape tehnologije. U principu ako ne postoji zagoreli ukus, a aroma se nije promenila u odnosu na nov grejač (ako uopšte i nov ego c grejač ima aromu) kako god, onda je grejač i dalje okej. Ako je u stilu "nije to to" onda je generalno za zamenu, jer čim se promeni aroma (na gore), onda je za zamenu. Nekome je aroma okej i kad počne baš da se prlja, tako da je to možda i subjektivno, ali mislim da dokle god je aroma ta, i dalje odgovara i daje isto pare, onda može još da se koristi. Novi pod sistemi daju barem pet puta bolju aromu i paru, lakši su za održavanje i dostupniji, i mislim da vredi gledati nešto tipa Renova Zero, Caliburn, Nova 2 i milion novih a isprobano dobrih i uz to jeftinih pod sistema, jer nema stvarno smisla kupovati grejače za nešto od pre 10 godina. Opet se ogradjujem, to je samo moje skromno mišljenje. |
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ !!! ПОД МАЧ БАТО !!! ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|