![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#466 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2015
Godine: 46
Postovi: 3,129 E-cig: Piko-Ruža Bajka Fenomenon i ostala potpora
Pohvala: 225
Pohvaljen: 1,492
Nivo reputacije: 323 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Рупа испод грејача је несрећног промера....нит за мтл нит за дтл.....углавном је за мали број корисника који воле мтл ближи дтл-у. Баш је све ка томе и прављено. Моје мишљење о овом моделу.
Ала глупо изгледају ове енглеске скраћенице на ћирилици....а не бих сад измишљао нове ![]() Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ палца |
ко ме зна, разумеће....ко не зна, мораће
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#467 | |
Iskusan član
![]() Registrovan: Jan 2018
Pohvala: 50
Pohvaljen: 252
Nivo reputacije: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Potpisujem se ispod Rakinog review-a....
![]() ---------- Post dodan 26-12-2018 u 12:32 ---------- Citat:
dl..... direktno u pluca pa ispadne dup |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
Moderator
![]() Registrovan: May 2015
Godine: 45
Pohvala: 3,062
Pohvaljen: 2,897
Nivo reputacije: 527 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
"Nesposobni posjeduju tu sposobnost da onesposobe sposobne".
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#469 |
Aktivan član
![]() Registrovan: May 2018
Pohvala: 35
Pohvaljen: 29
Nivo reputacije: 11 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Jel ima neki tutorial za dresuru ove džukele (V1)?
Počela sam da režim dok sam ga otvarala... dok ga skontam ima i besnilo da fasujem. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#470 |
Senior
![]() Registrovan: Aug 2017
Pohvala: 1,084
Pohvaljen: 574
Nivo reputacije: 116 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ne sjećam se da li dobijaš mali plavi šrafciger uz njega.To ti je alat za dresuru
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#471 |
Aktivan član
![]() Registrovan: May 2018
Pohvala: 35
Pohvaljen: 29
Nivo reputacije: 11 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ima i šrafciger, šrafovi, neke gumice...
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#472 | ||||
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2013
Godine: 52
Postovi: 1,867 E-cig: nemesisi,subtankmini sa redu.bajka,heron,ruza,kaje
Pohvala: 3,695
Pohvaljen: 1,061
Nivo reputacije: 221 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ili uzmi ispravi i presavij na pola metalnu spajalicu za papir i nju turni u rupu airflow pa drži kontru
---------- Post added 06-03-2019 at 01:41 ---------- verovatno su to rezervne gumice i šrafovi
|
||||
![]() |
|||||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Senior
![]() Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 300
Pohvaljen: 409
Nivo reputacije: 88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Uzmi krpu ili majicu i levim dlanom pridržavaj gornju stranu bez skidanja drip tip-a,a drugom rukom sa krpom preko baze okreći i lagano pritiskaj ka unutra dok ne upadne u navoje i krene sa otvaranjem.Batali guranje šrafcigera i koje čega.Kada zatvaraš tank,samo do prvog otpora ga zavrti i tu stani,neće pustiti ni kap.Imam osećaj da ako se tank do pola zašrafi opet neće procureti.
AG no1 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#474 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2014
Pohvala: 345
Pohvaljen: 857
Nivo reputacije: 220 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Posle pola godine, resio sam da probam 2k18, SXK klon koji je cekao u fioci i definitivno je dva koraka unazad u odnosu na 2k16. Driptip katastrofa, nit u usta nit iz usta. Napravio setup za M2L od nichrome zice 30awg (2.5mm) na precnik 25mm 6/7 krugova, otpor okruglo 1.5 oma. Zasrafio na ego one mega v2, stavio driptip od ego AIO, natapanje na pola i vazduh tek koliko da se rupica nazire i rezultat = razocaranje. Svakodnevno mi je u upotrebi Kamry Kecig 3.0A (mala cig-alike spravica), setup na njoj 1.8 oma, arome na 5% i 18mg nikotina, sipao u doggy tecnost i naravno ocekujem da mi aroma progori jezik, a TH istavi mozak iz cipela, kad ono mucak, TH isti, aroma znatno slabija. Isprobao jos setup na 1.8 i 1.2 oma sa zicama 0.2 i 0.32m, definitivno gore, na nizem otporu se TH pojacava, na visem opada, aroma nit smrdi nit mirise. Kako povecam protok vazduha dobijem jos i gore. Verovatno sam ocekivao previse ili kamry spravica radi previse dobro, ali za 2k18 ne dajem pozitivnu ocenu za M2L. Nisam probao D2L jer nemam slabe tecnosti, verovatno bolje radi u sub omu sa fabrickim driptipom, ali mi trenutno to nije zanimiljivo.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Nov član
![]() Registrovan: Jun 2017
Pohvala: 7
Pohvaljen: 5
Nivo reputacije: 11 ![]() |
![]()
Da li neko zna gde moze da se nabavi ili ima tank za ovog malisu. Moj je SKU 6617600. Ne znam da li su svi isti.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2017
Godine: 49
Pohvala: 1,394
Pohvaljen: 802
Nivo reputacije: 143 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
SKU (na FT) providni 9655719, 6588001, 6588000, 7685602 mat,
za 2K16 koliko znam svi su isti |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|