![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#31 | |||
Veteran
![]() Registrovan: Apr 2012
Godine: 47
Pohvala: 2,179
Pohvaljen: 3,265
Nivo reputacije: 509 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Bas zato sto sui novi clan. Prvo malo citaj pre nego sto postavis pitanje. Ima jedna jako korisna funkcionalnost na forumu i zove se "Pretraga". I ne raspravljaj se sa urednicima foruma, na to si pristao kada si se registrovao na forum, prihvatajuci pravila koja si takodje morao da procitas prvo. |
|||
"Talk sense to a fool and he calls you foolish."
|
||||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Admin
![]() Registrovan: Jun 2011
Pohvala: 914
Pohvaljen: 1,003
Nivo reputacije: 265 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Vracamo se na temu
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Nov član
![]() Registrovan: Oct 2014
Pohvala: 1
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 19 ![]() |
![]()
Hvala c-hell!!!
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Moderator
![]() Registrovan: Sep 2014
Pohvala: 1,340
Pohvaljen: 1,987
Nivo reputacije: 384 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
E uzeli moji ovo na nekoj akciji.Cure im sva tri koja su uzela ali ne cure klasicno nego se kondez skuplja u cunku i posle nekog vremena parenja napravi se kapljica koja se vrati u glavu i tad nastaje problem tj grgolji.Da nije mozda do tecnosti da ima vise vode ili VG-a pa napravi to.Znam da je stara tema ali pomagajte ako zna neko.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 2,896
Pohvaljen: 8,537
Nivo reputacije: 1171 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Mozda vuku prejako, a mozda su i fitilji pretanki. Probaj standarni lek: okreni naopako, stavi papirnu maramicu na usnik i otresi par puta kao toplomer.
@c-hell je doktorirao taj klir. Vidi sa njim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Moderator
Nivo reputacije: 384 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
To i rade na svakih desetak minuta oni ga tresnu ali bi da im sredim to.Fitilji mi stvarno izgledaju tanje .
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Moderator
![]() Registrovan: Dec 2013
Godine: 40
Pohvala: 5,098
Pohvaljen: 2,364
Nivo reputacije: 382 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Koristio mesec dwa,,al isti problem imao,,,resenje isto mogu samo da kazem skines drip tip,,na usnik papirna maramica okrenes na dole tresnes nekoliko puta i posle vozi do next time.
Sent from my GT-I9205 using Tapatalk |
![]() You can't be something you're not Be yourself, by yourself Stay away from me A lesson learned in life Known from the dawn of time |
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#38 |
Moderator
![]()
Vidim da je resenje da se tresne, nego mene vise interesuje zasto se to desava.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|