![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Admin
![]() Registrovan: Jul 2011
Pohvala: 1,460
Pohvaljen: 1,829
Nivo reputacije: 463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Mene do sada nije preterano zanimalo ko je proizvodjac tecnosti, sve dok mi je okus odgovarao.
Desert Ship kao standardna tecnost distributera gde sam uzimao opremu mi je ovaj puta dosta drugaciji. Nije los, ima okusa duvana, ali onaj slatkasti dodir i okus nekog drveta koji ne mogu da odgonetnem, ovaj puta je izostao. Moguce da su promenili nn proizvodjaca za drugog nn proizvodjaca. Posto ne zelim da eksperimentisem tako da svaki put narucim po malu bocicu svega i ako valja da zurim sa pravljenjem zaliha, a i zbog narudzbe od Inawera verujem da ove tecnosti vise necu uzimati. Ono sto me zanima je koje su tecnosti koje ste probali zadovoljile vasa ocekivanja. Dakle Dekang, Hangsen ... Jedan od razloga zasto zelim da znam je recimo ako zelim da narucim neki kartomizer ili atomizer i ne zelim da uzmem vise od jednoga ili dva za probu a kad vec narucujem sto ne bih dodao nekoliko pakovanja razlicitih tecnosti od npr 5ml. Genesis recimo uz elektronske cigarete prodaje i tecnosti sa svojom oznakom ali koje pravi Hangsen. Iste tecnosti koristi i Liberty Flights. Mnogo puta naleteo sam da se pominje Dekang. Sta valja a sta je dobro obici u sto sirem luku? Iskustvo ne mora da bude licno, dakle moze i misljenje na osnovu tudjih ili procitanih recenzija. edit: Da se ispravim za napisano u prvom pasusu. Tecnost je bila loseg okusa jer je bila sveza. Standardne tecnosti sa ecigwizard su Dekang. |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Senior
![]() Registrovan: Apr 2018
Pohvala: 352
Pohvaljen: 381
Nivo reputacije: 79 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
pitanje: jel hangsen i hangda sa ft jedno te isto?
vidim puno tema ovde o hangsenu a na ft je samo hangda a nema hangsena ako nije isto kakva je ta hangda cene su dosta povoljne pa se mislim da malo pokupujem Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока |
kad vidiš kaju ti je kupi
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Junior Admin
![]() Registrovan: Mar 2013
Godine: 42
Pohvala: 10,943
Pohvaljen: 15,644
Nivo reputacije: 2524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kod:
https://www.fasttech.com/forums/vapers/t/2029155/has-anyone-noticed-the-change-from-hangsen-to/6 Kod:
https://www.fasttech.com/forums/order-support/t/2030280/fasttech-s-own-liquid-brand-hangda/1 |
"The needs of the many outweigh the needs of the few."
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#4 |
Senior
Nivo reputacije: 79 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
tačno sam pretpostavljao.
koliko sam ovde čitao hangsen je sasvim ok hvala na info Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Senior
![]() Registrovan: Aug 2017
Pohvala: 822
Pohvaljen: 383
Nivo reputacije: 84 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ne znam da li si primijetio,na FT od skoro imaš i Liqua Traditional Tobacco(i još par od istog proizvođača) u pakovanju od 70ml za 8e.Nije velika razlika u cijeni,a Liqua je,makar meni puno bolja.I još nešto,ne znam da li poručuješ duvane ili nešto drugo,Hangdin Pineapple je vrhunski ananas ako te to zanima :p
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#6 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2014
Pohvala: 333
Pohvaljen: 794
Nivo reputacije: 204 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Hangsen je bio ok, ali pre 3 godine, sad imamo mnogo siru paletu u ponudi. Od kineskih proizvodjaca, samo Liqua moze da prodje po kvalitetu arome, ovo ostalo u krajnjoj nuzdi.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Junior Admin
![]() Registrovan: Mar 2013
Godine: 42
Pohvala: 10,943
Pohvaljen: 15,644
Nivo reputacije: 2524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Dok je jedna domaća prodavnica uvozila Hangsen tečnosti, ja sam se davio u istim. Do danas nisam probao tako dobre duvane. Hangsen ne Hangda...
|
"The needs of the many outweigh the needs of the few."
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Senior
![]()
liqua je super. meni jako dobra cuban cigar i mnoge voćne. naručivo stizale i veoma sam zadovoljan.
Ali ću probati i hangdu. barem sad sam u fazi početničkog traganja za dobrim aromama a u tom slučaju se mora probati puno toga i selektovati. Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2017
Pohvala: 228
Pohvaljen: 611
Nivo reputacije: 131 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Liqua-cuban one of the best
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2017
Pohvala: 464
Pohvaljen: 519
Nivo reputacije: 119 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Je li menjana tu receptupara u poslednjih godinu i po dana ? Od tad nisam probao Cuban a inace je vrhunska tecnost
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Senior
![]()
nznm kakva je bila pre, sad je baš baš
Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |