![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Iskustva, saveti i pitanja Teme u kojima mozete pisati o svojim iskustvima, kao i dati ili pitati za savet. |
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#256 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Nov 2017
Pohvala: 85
Pohvaljen: 64
Nivo reputacije: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2016
Godine: 43
Pohvala: 2,425
Pohvaljen: 1,010
Nivo reputacije: 257 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
da je ona bacila pogled na forum(bar malo volje da pokaze) onda bi je uvodio u vejp svet skladno . ..
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2015
Godine: 47
Postovi: 3,269 E-cig: Piko-Ruža Bajka Fenomenon i ostala potpora
Pohvala: 248
Pohvaljen: 1,560
Nivo reputacije: 342 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Око тих мрзовољних боље да се и не труди......те тако "немогу, мрзми ме, ајде ти", то је лези лебе да те једем, њима само "море ајд у пм, заобиђи ме"
Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ палца |
ко ме зна, разумеће....ко не зна, мораће
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#259 |
Veteran
![]() Registrovan: Sep 2013
Godine: 44
Pohvala: 1,643
Pohvaljen: 1,882
Nivo reputacije: 376 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
e bre uprska ga skroz,zeleno svetlo ko avion
![]() |
KLEPTO-BIZNIS D.O.O.
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Jun 2018
Pohvala: 58
Pohvaljen: 96
Nivo reputacije: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja sam odustao od ubedjivanja ljudi da predju, jer im sve to deluje zanimljivo ali naravno da cloud chase-uju. Pokusao sam da im objasnim da im prvo treba mtl kao pocetak pa tek posle ako im se dopada neki rda, ali to nista ne slusa, i onda posle kad vide da im nije isto dtl i cigareta onda se vrate na iste pa mene smaraju kako mogu da parim, to je katastrofa, zanimljivo samo u pocetku bla, bla, bla
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2015
Pohvala: 3,069
Pohvaljen: 1,627
Nivo reputacije: 282 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja sam ponovo navukao druga koji je mene navukao pre pet godina.
![]() Sent from my HUAWEI LYO-L01 using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2016
Godine: 49
Pohvala: 734
Pohvaljen: 4,121
Nivo reputacije: 744 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Više niko i ne pita....odmah kupuju "vejp"
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Nov član
![]() Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 0
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 11 ![]() |
![]()
Nagovorio komšiju.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Senior
![]() Registrovan: May 2018
Godine: 50
Pohvala: 566
Pohvaljen: 367
Nivo reputacije: 67 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ja kao nov vaper,tek proslo 1 mesec i 20 dana od zadnje analogne cigarete, pa sam uspela da prevedem i kolegu u ove vode
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2018
Pohvala: 1,649
Pohvaljen: 1,372
Nivo reputacije: 299 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Nov član
![]() Registrovan: Oct 2018
Pohvala: 1
Pohvaljen: 2
Nivo reputacije: 10 ![]() |
![]()
Nisam nagovorio još nikog ali sam se zainatio da preobratim jednog vlasnika poljoprivredne apoteke .Po cijeli dan sjedi u svojoj trgovini i puši .Već je sav pocrnio od dima ali ne odustaje od običnih . Kad mu pričam o prednostima elektronske gleda me nepovjerljivo kao da mu hoću uvaliti drogu .
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Nov član
![]() Registrovan: Oct 2018
Pohvala: 10
Pohvaljen: 4
Nivo reputacije: 11 ![]() |
![]()
Do sad su uzeli 2 drugova na redu je treci i kako kazu da im je lepo i to je super nadam se da cu biti vise
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2012
Godine: 47
Pohvala: 1,942
Pohvaljen: 1,155
Nivo reputacije: 211 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Obično bih sačekao barem 6 meseci, da vidimo da li je prelaz zaista uspešan, ali i sada posle svega dva, mislim da povratka na cigarete sigurno nema.
Uzeo supruzi pod bez njenog znanja, jer prethodnih devet godina nije bila zainteresovana zbog velikih i komplikovanih mod i atomizer kombinacija. Pa mi je izgledalo da bi pod sistem bio odličan uređaj za pušače koji žele da pređu na parenje. I nisam pogrešio.. ![]() Isprva sam bio nesiguran, jer iako joj se pod po dizajnu i veličini dopao na prvu, nije htela da proba parenje sve dok ne potroši boks i po cigareta koje je imala kod sebe.. a i po koji "dim" tu i tamo (obično jedan ili najviše dva dnevno) nije joj odgovarao - ukus jeste (i tu sam pogodio Real Cigar tečnost iz prve), ali jačina od 20 mg/ml nic salt nije. Ali ok, to je bilo jednostavno smanjiti na 10 i.. ostalo je samo videti šta će se desiti kada cigareta nestane. A ispalo je odlično. Posle poslednje, više na njih nije ni pomislila, praktično. I tako evo, oko dva puna meseca.. ![]() Tečnost ne menja. Grejač je 1.2 Ohm, znači klasičan MTL.. i dok ja koristim nešto otvoreniji grejač od 0.6, ona nije htela ni da proba drugi. A ovde je jednostavnost ovog pod modela baš došla do izražaja, pošto nema kontrole izlazne snage niti protoka vazduha - ne treba se misliti niti opterećivati podešavanjima. Jer hajde, da puni bateriju i hoće, tj mora kada dođe pred kraj, i ako je ja nisam već punio u međuvremenu. Ali punjenje ketridža ili menjanje grejača već je nešto što izbegava kada god sam ja u blizini. Ali, i to je ok. Bitno da priča ide bez problema. Nekoliko puta do sada rekla kako je baš zadovoljna. Kako je para slatka i kako je samo parenje zgodno - nema više izlaženja napolju, tj odlaska u drugu kuću "na po jednu". Nema pepeljara, pikavaca. Nema ni odlaska do grada po cigarete, jer sada sve stiže na našu adresu kurirskom službom.. .. i čak drugima sada priča da pušenje nije baš dobro i da nije loše probati preći na parenje. I naravno, predlaže pod sistem zbog jednostavnosti i efikasnosti. I tako.. uputio pomalo na prevaru svoju suprugu i drago mi je da je sve ispalo kako sam se nadao. A vidim da je i njoj.. ![]() PS Slika nastala dok sam je jednog jutra posmatrao kako razmišlja o svežem danu koji je pred nama i uz sada neizbežni Aegis Pod.. ![]() |
Vapor running through my veins
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Senior
![]() Registrovan: Jan 2018
Pohvala: 202
Pohvaljen: 970
Nivo reputacije: 150 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
dvojicu kolega sa posla....i polako postaju ozbiljni korisnici eciga....da nesto novo kupe, da imaju vise uredjaja....dodali i dl na pocetni mtl....jedan oko pola godine, drugi preko 4 meseca....
a sve je pocelo tako sto sam im dao neku od mojih na poklon.....a i dalje im poklanjam.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2015
Pohvala: 3,069
Pohvaljen: 1,627
Nivo reputacije: 282 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Poison je, vidi se, pohadjao literarnu sekciju. Uvek uživancija čitati njegove postove.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|