![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Pipe, box & wood MOD e-lule, boks MODovi i MODovi od drveta |
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#31 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Jun 2014
Godine: 46
Pohvala: 17
Pohvaljen: 48
Nivo reputacije: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Video recenzent
![]() Registrovan: Aug 2012
Godine: 34
Pohvala: 134
Pohvaljen: 9,108
Nivo reputacije: 1267 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Cekamo Gogija da okaci slike bas te lule, a posle toga da mu ukradem istu i napravim recenziju.
![]() |
https://www.youtube.com/user/edoqrca |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Senior
![]() Registrovan: Sep 2013
Godine: 47
Pohvala: 579
Pohvaljen: 890
Nivo reputacije: 151 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@Abraksas polako, obuzdaj zelje ...postoji bolja resenja od ove lule....
nije losa lula ali nije ni za celodnevno parenje, malko je neudobna... od svih 6 lula nju nekako najmanje koristim... @Betrayer jedva cekam recenziju, zanima me koliki joj je drop... ![]() |
Hvala ti sale@!! |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2013
Pohvala: 4,603
Pohvaljen: 4,622
Nivo reputacije: 764 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() A bio mi je primer kako parenije može biti jeftino i kvalitetno ![]() ![]() ![]() Sent from parče plastike |
|
HVALA G O M I L E T I N A!!!
|
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Moder
![]() Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 4,616
Pohvaljen: 6,176
Nivo reputacije: 1003 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Lepo Gogi, ali mala baterija
![]() Sent from SlimKat using Tapatalk |
Subtank mini
![]() You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time. ![]() The richest person is not the one who has the most, but the one who needs the least. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Junior Admin
![]() Registrovan: Mar 2013
Godine: 44
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,060
Nivo reputacije: 2789 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Gogi pusti ti beta, kakva je za držanje u ruci. Za onu alu kažu da je “hladna“ ergonomski jel leži, jel za ljude sa većim rukama, jel kliza?
|
"The needs of the many outweigh the needs of the few."
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Senior
![]() Registrovan: Sep 2013
Godine: 47
Pohvala: 579
Pohvaljen: 890
Nivo reputacije: 151 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
^^^C-hell
nije za ljude sa vecom sakom...prekidac nije bas lepo iskloniran,to jest nije udoban kao kod LL...LL okidc je nesto vecih dimenzija pa je samo okidanje daleko komotnije...@saletovi okidaci su udobniji za ljude vecih sapa... za ergonomiju uznes jedno jaje recimo b klase i dobijes isti filing za osecaj kako je drzati Kamry... ![]() @gogi lepo izgleda ta drvena.. ![]() jedva cekam @beta da vidim sta ce da kaze... ---------- Post added 11-06-2014 at 08:03 ---------- pre jedno par meseci ja kuipijo jednu lulu da imam i sada modovi skupljaju prasinu... ![]() |
Hvala ti sale@!! |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Senior
![]() Registrovan: Nov 2012
Pohvala: 1,809
Pohvaljen: 233
Nivo reputacije: 75 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ma Zogu je veliki provokator , c-hel nezla ti je odgovorio već na pitanja ! Meni odgovara ma da nemam nešto veliku šaku , što za neka druga merenja i nije tako loše , voleo bi malo drugačiji drip tip tj. malo više lulasti . Sav ostali komentar ostavljam čika Betu za recenziju !
|
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#42 |
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2013
Pohvala: 1,758
Pohvaljen: 1,775
Nivo reputacije: 360 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Da li postoji ventilacija za bateriju? Cini mi se da sam video na nekim slikama da drvene k1000 imaju rupice sa donje strane 510 konektora dok metalne "Kamry Style" ih nemaju.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2014
Godine: 42
Pohvala: 4,684
Pohvaljen: 375
Nivo reputacije: 117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Čekajući
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Feb 2017
Pohvala: 27
Pohvaljen: 16
Nivo reputacije: 21 ![]() ![]() |
![]()
Gledam ovu lulu na Ali Express-u i ne mogu da provalim dal ima primeraka od pravog drveta ili su sve plastične? Zna li neko?
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2017
Godine: 50
Pohvala: 1,916
Pohvaljen: 1,194
Nivo reputacije: 198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|