![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Razne poruke Prostor za razne diskusije (ili poruke) kojima nije bilo mesta u ostalim forumima |
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#3076 |
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2014
Pohvala: 754
Pohvaljen: 1,207
Nivo reputacije: 220 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Jel bolji v2 mini ili v2 bers
Poslato sa HRY-LX1 pomoću Tapatoka |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3077 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2016
Godine: 30
Pohvala: 2,293
Pohvaljen: 1,012
Nivo reputacije: 170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Po onome što mogu da zaključim, a imam samo v2, to je da je na v2 mini ispravljeno većina greškica koje su ostavili na v2. E sad, jedino što je mini 22mm, što mene definitivno odbija, pa je za mene v2 bolji u tom smislu ali je to subjektivno.
|
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ !!! ПОД МАЧ БАТО !!! ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3078 |
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2017
Pohvala: 682
Pohvaljen: 764
Nivo reputacije: 164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
U suštini isto rade i to odlicno..imam i jedan i drugi pa mogu da uporedim ..To što se naziva greškama na v2 je za mene totalno zanemarljivo.Jeste desi se ponekad da slučajno odvrnem top cap ali atomizer je tako konstruisan da možeš da ga okreneš i naopako bez top cap-a i da ne iscuri ni kap ..Inserti jesu plasticni ali kad se grejač normalno postavi nema nikakvih problema..Zbog većeg kapaciteta za mene je v2 24 mm i bolja kupovina
Sent from my XT1650 using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#3079 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2016
Godine: 30
Pohvala: 2,293
Pohvaljen: 1,012
Nivo reputacije: 170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ma da, meni je i v2 24mm super atomizer, jedna od boljih kupovina definitivno. A inserti bi trebalo da mogu da se dokupe negde ako se desi nezgoda, tako da je to stvarno zanemarljivo. Top cap mi više odgovara ovakav, nego kao na v1 miniju gde mi je trebao vodoinstalaterski alat da ga otvorim. Ne desi mi se da ga slučajno odvrnem, navikao sam na njega u potpunosti.
Mini v2 deluje fino, ali je mini, na šta god ga navrnem izgledaće kao neki patrljak. Čak i na Nunchaku kecu 22mm atomizeri izgledaju lošije nego 24mm. O Aegis Solo i da ne pričamo.. Ali to je samo moje subjektivo mišljenje. Nemam Pico za te stvari, pa samo gledam dvajesčetvorke ![]() |
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ !!! ПОД МАЧ БАТО !!! ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3080 |
Senior
![]() Registrovan: Jan 2018
Pohvala: 191
Pohvaljen: 941
Nivo reputacije: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
nemam regularni, samo mini v2...a ja sam opet navikao da mi mtl tankovi budu 22mm...pa ako mi treba kapacitet dokupim bubble staklo za ove krace tankove...dobar je mini v2...istice duvanske delove, potiskuje kremove...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|