![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Mar 2014
Godine: 57
Pohvala: 94
Pohvaljen: 116
Nivo reputacije: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Slatko me nasmeja tekst iz "Telegrafa"
![]() Kod:
http://www.telegraf.rs/zanimljivosti/1311031-milfara-nabiguz-tvorza-lik-drzac-slova-jeljcin-ovo-su-tipovi-ljudi-na-slavama |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2013
Pohvala: 1,221
Pohvaljen: 1,813
Nivo reputacije: 306 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja sam pola dijasporac pola nabiguz
![]() |
Maut tu lang inhejl A kuma misa ish a kush la Karpin, hej Dzo strndje lampa k vin Indijanci. Bil fji mirnik s nu ucrup urjekilji |
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#3 |
Veteran
![]() Registrovan: Nov 2012
Pohvala: 3,314
Pohvaljen: 2,006
Nivo reputacije: 480 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Dobro je da si se prepoznao ,ja sam prepoznao neke goste od pre neki dan .
Generalno volim kad ljudi na slavama uklapaju ekipe ,svaka slava je dva do tri dana a ostane da se ponese i u firmu ,iako se sa nekim ljudima vidjam jednom /dvaput godishnje na neki nacin su mi dragi,pre neki dan mi je kolega koji je inace lovac ishao kod drugog lovca na slavu,morao je ranije da izadje a mi smo ga ispratili sa recima,,al ce danas da padne laganje,, odgovor je bio ,,nemate pojma,, ! Sve u svemu matorcima slave ,vencanja i nekad ispracaji postanu jedina zabava i ne treba im zamerati shto taj dan daju sebi malo vishe odushka !!! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Senior
![]() Registrovan: Dec 2013
Pohvala: 1,243
Pohvaljen: 1,043
Nivo reputacije: 165 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|