![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#196 |
Nov član
![]() Registrovan: Apr 2014
Pohvala: 5
Pohvaljen: 4
Nivo reputacije: 19 ![]() |
![]()
bezveze. nadam se da ce uskoro nesto da se promeni ili ako nista drugo bar nas dragi djeneralni da pocne da uvozi i baze. nista, kopacu gde moze da se naruce baze i arome pa da muckam i ja nesto :-)
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2013
Pohvala: 4,547
Pohvaljen: 4,520
Nivo reputacije: 744 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
FA baze i arome imaš na par sajtova ovde po online prodavnicama...
Sent from parče plastike |
HVALA G O M I L E T I N A!!!
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#198 |
Nov član
Pohvala: 5
Pohvaljen: 4
Nivo reputacije: 19 ![]() |
![]()
Jos uvek nisam stigao sve teme da procitam. Hvala u svakom slucaju. Pronaci cu valjda gde se to nalazi. Ako imas link mozes da mi posaljes pp
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Veteran
![]() Registrovan: Mar 2014
Pohvala: 1,145
Pohvaljen: 855
Nivo reputacije: 160 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 | |
Iskusan član
Godine: 36
Pohvala: 132
Pohvaljen: 64
Nivo reputacije: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Nisam jos nista pisao, cini mi se da nisam imao sta pametno, a pitanje je koliko je i ovo ![]() Totalno tacno da je po apotekama premija naci preko 5 bocica u komadu. Ne znam gdje si tacno, ali kad krenes na Laus sa desne strane ima apoteka (Moj apotekar ili tako nekako). Ja kupio Desert Ship 18mg za 8.29KM. Isto plava kapica. Pokusaj ako ti nije daleko, mozda ubodes neku svoju ![]() A vidio sam da istu tu apoteku pripremaju tamo na cosku kod poliklinike. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Veteran
Nivo reputacije: 160 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Hvala zemljak. Pogledaću.
Evo par utisaka onako uz jutarnju kafu o ovom FA od engleza. Kad sam ih raspakovao, primjetio sam da su tečnosti vidljivo tamnije. Imam namjeru da lokalno kupim nešto od ovoga što je gore na slici pa da uporedim. Čini mi se da su tečnosti takođe malo gušće. Veoma parljive i imaju onaj fini FA šmek. Cuban i Booster prljaju klir prilično ali šmek malo drugačiji od ostalog. Caramel i RY4 Nutzilla slične ali ova druga bolja. Virginia pozitivno iznenađenje i biće obavezna prilikom budućih narudžbi. Cowboy standardna zaprška i dobro dođe uz pivo. Inače bio je na nekoj akciji (€3.65) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Veteran
![]()
Gotovo.
Generalni se promptno potrudio da me sj..e! Kod:
Hi, I’m sorry but we cannot ship to any Balkan countries any more as there is a company with distribution rights in that area http://www.e-cigarete.rs/ Best wishes John Chamley Director at That’s Nice Limited T/A FlavourArt UK UK Distributor for FlavourArt srl Italy |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Senior
![]() Registrovan: Oct 2013
Godine: 36
Pohvala: 252
Pohvaljen: 236
Nivo reputacije: 75 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nista novo...
|
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2013
Pohvala: 2,612
Pohvaljen: 609
Nivo reputacije: 156 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Prvo FA,pa Liqua a izgleda uskoro i Joyetech
![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Veteran
![]()
Ajde da oživim malo ovu temu. Pored toga što se generalni potrudio da u potpunosti sprovede svoj monopol, sa druge strane zaj.....va narod, tako što ne šalje porudžbine. Naručio i ništa nije stiglo! Oglasili ljudi čak i popust!?
Kod:
http://www.ekocigarete.ba/ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Dec 2012
Pohvala: 65
Pohvaljen: 163
Nivo reputacije: 51 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
To je postalo nepodnosljivo. Na stanju kada ih zovem nemaju nista, a ovi nas upucuju na generalne! Jos samo da zabrane baze i IW i paricemo da ne kazem sta!
|
_________________________ Onamo, 'namo... za brda ona... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |
Veteran
![]() Registrovan: Sep 2012
Godine: 64
Pohvala: 1,469
Pohvaljen: 3,184
Nivo reputacije: 512 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Kad jim to do*izdi, menjat če ili sredit distributera. |
|
|
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Junior Admin
![]() Registrovan: Mar 2013
Godine: 42
Pohvala: 10,943
Pohvaljen: 15,644
Nivo reputacije: 2524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Možda u SLO...
@unutrašnji krug |
"The needs of the many outweigh the needs of the few."
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Veteran
![]() Registrovan: Sep 2012
Godine: 64
Pohvala: 1,469
Pohvaljen: 3,184
Nivo reputacije: 512 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ako jim lepo napišeš, da ti je žao, što nečeš više kupovati njihovo i preči na drugog dobavljača, zamislit če se. Ako to napiše sto ljudi, pop*zdit če... Konkurencije je sve više: od Fumantije do Ovale...
|
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|