Evo par utisaka o ovom squokeru.
Može se kupiti u dve varijante, kit sa radar rda ili samo mod. Ja sam uzeo samo mod bez rda. U kutiji stiže mod, USB kabl koji ima micro USB i iPhone konektor, 2x bočice. Telo moda je napravljeno od mat plastike i deluje dosta solidno i čvrsto. Baterije su 2x 18650 redno vezane. Vrata za baterije imaju bravicu koja deluje dosta jako i sigurno. Atiji od 25mm staju bez overhanga, 510 konektor je stoji ravno, malo mi se ne sviđa što ati praktično naleže na plastiku jer je metal samo gde je navoj. Mod je poprilično velik, ko limenka Kole, ali nije težak. Fire dugme je dobro pozicionirano i lepo klikće.
Elektronika i displej su kao na aegisu, s time da je ovaj 200w. Osvetljenje displeja je malo slabije pa se ne vidi baš najbolje po danu i još se dodatno zatamni posle par sekundi. Chip lepo radi, brzo okida, stabilno, TC je zapanjujuće dobar za ovaj cenovni rang. Zamerka je što nema reset i lokovanje otpora. Mora se skinuti ati, stisnuti fire pa ponovo zavrnuti da ga pročita.
Što se tiče squonk dela, glavna zamerka je što za zamenu bočice moraju i baterije napolje. Može se dopuniti sa dodatnom bočicom sa 510 navojem ali tada mora ati dole. Geekvape ima taj "flask" za 15-20$, a ja sam uzeo neku noname za 2$. Druga zamerka je ova metalna cevčica u bočici zbog koje se ne može stisnuti jako što je neophodno kad je bočica skoro prazna. Ista ta cevčica je dobra prilikom zamene bočice jer silikonski čep klizi po njoj i apsolutno nema curenja. I bočice od vt inbox v1, one tvrde, pašu

Sve u svemu zanimljiv mod koji se neće svideti većini zbog pozamašne veličine ali dve baterije su bolje od jedne.