![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#16 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Sep 2013
Pohvala: 0
Pohvaljen: 5
Nivo reputacije: 25 ![]() |
![]()
Da, to je ta razmera 60pg:40%vg koju sam uzela. Uzela sam lubenicu i kubanski miris.
Znaci samo dokupim jos VG i dodam da bi razmera bila jednaka? I daaa, prvi put ovo radim. Mozda komplikujem,ali ja sam uvek nekako za te komplikovanije puteve ![]() Pusila sam inace Malboro godinama...najjaci hahhaha |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Senior
![]() Registrovan: Jul 2013
Pohvala: 718
Pohvaljen: 409
Nivo reputacije: 113 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja sam pusio zuti kamel pa mi 16mg bilo prejako.Ja sam licno krenuo od 11,12 mg.To po mom licnom misljenu za arome koje sam ja uzeo je prejako tj 3% na 10 ml baze je po mom proracunu bilo 13,14,15 kapi otprilike.A totaly je rekao d 7,10 kapi.Pa sam posle to razblazio i bilo mi je ok.Ali kazem to je samo moje misljenje.Za vocne arome koliko sam cuo mogu da se konzumiraju posle kraceg vremena,a za duvanske treba sacekati minimum nedelju dana a po mogucstvu i do mesec dana.Jer sam ja uzeo da probam posle 3 dana i iskren da budem nije licilo ninasta,tj neko cvece.Evo sad je to vec dobro posle nedelju dana ali treba sacekati jos da dodje sve to do izrazaja
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Aktivan član
![]()
Nije mi problem cekanje...imam ja u steku ovih gotovih tecnosti,al`rekoh da probam da nesto napravim sama, a i jeftinije ce me izaci...valjda
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Senior
![]() Registrovan: Jul 2013
Pohvala: 718
Pohvaljen: 409
Nivo reputacije: 113 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Pa jeftinije definitivno.Ja kad sam prvi put probao iskren da budem razocara sam se.Ali sad je takva uzivancija.Il sam se privikao na cvece il se gubi polako taj smek i dolazi onaj pravi do izrazaja.Verovatno je ono drugo.A zaboravih da ti kazem kako sam ja izracunao procente.Ako recimo zelis da napravis mix od 10 ml 3% je 0,3 ml.E sad odes u apoteku i kupis spric od 1 ml(ja sam dobio za insulin) i tu izmeris do kako je meni rekao apotekar do oprilike 33 podeoka.Valjda su malo drugacije merke.Rece mi na 1/3 otprilike sprica.Posle sam napravio mix sa kapanjem.Lakse mi je iskreno.Jos ako si ubola arome koje ti odgovaraju onda je bas bas jeftinije
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |
Veteran
![]() Registrovan: Sep 2012
Godine: 65
Pohvala: 1,469
Pohvaljen: 3,184
Nivo reputacije: 515 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
|
|
|
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Aktivan član
![]()
Hvala na savetima. Sutra cu da se pozabavim time, pa javljam rezultate
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Product Support
![]() Registrovan: Mar 2012
Pohvala: 581
Pohvaljen: 966
Nivo reputacije: 164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@Lidic Bazu koju si porucila sadrzi 36mg i u razmeri je 60/40 PGVG, e sada dodavanjem iste baze PGVG bez nikotina u odnosima 1:1 dobijas duplo vise baze sa 18mg nikotina. Kako si planirala da dodas 100% VG(glicerin) promenices strukturu baze odnosno nece biti vise baza u odnosu 60/40 nego ce biti otprilike 25/75 PGVG ako mesas u razmeri 1:1 neznam nisam probao moguce je da ti gustina baze ne odgovara a mozda i odgovara za clir. Ocekujemo rezultate
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Veteran
![]() Registrovan: Mar 2013
Godine: 41
Pohvala: 887
Pohvaljen: 444
Nivo reputacije: 127 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Обзиром да си нова,моје мишљење је да је најбоље да купиш базу од 0мг никотина и да са њом мешаш. Ја лично користим следећу формулу (да тако кажем):трећину базе (рецимо 10мл) од 36мг,и по трећину чистог пг и вг (значи још по 10мг од сваког) и на ту размеру добијаш 30мл течности без ароме од 12мг никотина. Опет да наведем свој пример,ја то радим са по 9мл и додам ароме по потреби процентуално у зависности која арома је у питању,остало до 30 мл допуним дестилисаном водом. Није да мора ал волим да заокружим
![]() Надам се да ти је ово писаније помогло мало. едит:Наравно,користи рукавице јер је никотин прилично токсичан у додиру са кожом. Можда је некоме то чудно али боље је не размишљати ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Product Support
Nivo reputacije: 164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@cages ne mora rukavice u ovoj koncentraciji nije toliko opasno, jedino ako bazu koristi kao pomadu za ruke. Toksicna doza je 60mg nikotina unesena odjednom(mucnina,povracanje, glavobolja, lupanje srca - tahikardija ali do smrti je daleko), mada nekoga ni 200mg ne moze da obori to je stvar kilaze i imunog sistema, naravno i cuke
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#25 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2013
Pohvala: 4,599
Pohvaljen: 4,615
Nivo reputacije: 760 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ne znam za druge, ali ja sam zagovornik korišćenja rukavica, ima ih u svakoj apoteci, koštaju samo 7 dinara par, pogotovo što ne znam kako čija koža reaguje u dodiru sa bazom, čak i sa aromom, jer je visok koncentrat u pitanju...
|
HVALA G O M I L E T I N A!!!
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Product Support
![]()
Slazem se sa tobom, ja imam kozu kao slon ni ekser je ne moze probiti, a ne neki tamo nikotin i koncentrat arome. OK nema razloga za paniku, veruj gore prolaze ljudi iz Panceva nego muckarosi tecnosti i aroma.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Senior
![]() Registrovan: Apr 2013
Pohvala: 232
Pohvaljen: 147
Nivo reputacije: 64 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nije na odmet i gas maska, za svaki slučaj.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Veteran
![]() Registrovan: Mar 2013
Godine: 41
Pohvala: 887
Pohvaljen: 444
Nivo reputacije: 127 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Добро бре,ви з..ебавате сад а знао сам да ће тако да буде
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2013
Pohvala: 4,599
Pohvaljen: 4,615
Nivo reputacije: 760 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nije za***ancija, vrlo lako se može oštetiti osetljiva koža, a pri jačim koncentracijama nikotina, maska je obavazna, kao i rukavice, i obavezno izluftirati prostoriju posle... Nekome ne smeta, ali možete se ozbiljno otrovati, pamet u glavu...
|
HVALA G O M I L E T I N A!!!
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Product Support
![]()
Moramo malo da se salimo u ova teska vremena, naravno treba voditi racuna i biti pazljiv kada se radi sa toksicnim materijama, a da znas zenska koza nije ni malo nezna i nema veze sa kilazom one su oguglale jer koriste sve toksicne elemente u svom okruzenju, varikino, prasak za ves, izbeljivace, sanitar tecnosti, lak za nokte, sonu kiselinu, sirce, vinobran, farbu za kosu sa onim sm...vim delom i mnogo toga sto sadrzi kosturske glave i duze zive od nas ! e kad si ti strugao pete primer
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|