![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
![]() Registrovan: Sep 2014
Pohvala: 515
Pohvaljen: 972
Nivo reputacije: 236 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Na nagradnoj igri @Heaven Gifts dobio sam ovaj mod i zamolili su me da napisem recenziju i da postavim fotke kada mi bude stigao mod...
Pretrazivao sam forum i nisam uspeo da nadjem da postoji tema o ovom Boxer-u i otvorih je ovde. Na sajtu proizvodjaca Hugo Vapor ne postoji nikakva informacija o modu, a dok se po online prodavnicama sve zna. ![]() Ocekujem mod, kada bude stigao pusticu ga u "pogon", testiracu i napisacu svoje impresije. ![]() ![]() Sa sajta Heaven gifts: Product Introduction The*Rader by Hugo Vapor*is the latest compact box mod. It features high quality nylon material, dual 18650 cells, a maximum output of 211 watts and a bright 0.91-inch OLED display. This device is also the lightest dual-battery mod currently on the market, so you will enjoy an excellent vaping experience freely and easily. The Rader also adopts a new all-in-one DUO CORE GT211 chipset to provide a stable performance. 5*colors for your selection. * Parameters Size: 84mm x 42mm x 40mm Variable Wattage: 1-211W Shell Material: High quality Nylon Battery: 2 x 18650 batteries(not included) Input Voltage: 5-8.4V Output Voltage: 0.5-8.4V Input Current: Max 30A Output Current: Max 40A Resistance: 0.06 Charging Current: 2A * It comes with 1 x Boxer Rader Mod (no cells) 1 x USB Cable 1 x Manual 1 x Warranty Card 1 x Silicone Case |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |||
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2015
Pohvala: 163
Pohvaljen: 419
Nivo reputacije: 106 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Jedna od onih firmi kod kojih se malo ne zna ni ko pije ni ko placa, tj. izbacuju modele i varijante i podvarijante i izmene, pa je pomalo tesko pohvatati sta je sta i koji je koji model...
Ovaj bi, ako sam ja dobro pohvatao, trebao da bude laganija verzija modela Boxer V2. "Laganija bukvalno, jer je mod mozda najpoznatiji upravo po svojoj tezini - takmici se za titulu najlaganijeg 2x18650 moda, rekao bih sa Tesla WYE. Zato kuciste, kao i kod WYE nije metalno vec plasticno (Nylon). Mod je jos dodatno vec 'fabricki' u silikonsoj futroli. Sto se meni i dopada - bolje to nego farba koja otpada, ili se lako zagrebe. Mod koji bi trebao da izdrzi razna maltretiranja ! Daleko naravno od Aegis, ali OK... Recenzija ja ne nadjoh na engleskom, za sada...tako da samo radi slika (odnosno ovaj prvi video na italijanskom ima titlove) |
|||
![]() (testiranje potpisa-brojaca u toku - sincemylastcigarette.com ne radi vise kako treba) |
||||
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#3 |
Veteran
Nivo reputacije: 236 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Vrlo malo klipova na Youtubetu...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
![]()
Ja Још увек га чекам, ево нове рецензије:
Sent from my Oreo |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Senior
![]() Registrovan: Dec 2013
Pohvala: 137
Pohvaljen: 209
Nivo reputacije: 67 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Lep i interesantan!
Moze prvi utisak? Kvalitet izrade, gumiran-ne gumiran, prednosti - eventualno mane. Nesto ukratko iz prve ruke. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
![]()
Prvi utisak: vrlo lagan mod, mali ali svetao ekran, izradjen od najlona, lepa tekstura - onako hrapava, mada je "klizav"...
Sent from my Oreo |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|