![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
![]() Registrovan: Apr 2012
Pohvala: 281
Pohvaljen: 757
Nivo reputacije: 211 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Danas mi je stigao ovaj prelepi atti. Za sada samo kratak tizer jer još uvek nisam ni stigao da steknem neki ozbiljniji utisak.
U najkraćem - lep, funkcionalan, jednostavan za korišćenje, neverovatno mnogo air control opcija, pokriva sve tipove parenja, lako se coiluje iako ima malecne šrafove. Izrađen je od SS i polished ultema. Kapacitet tanka je 2,5ml ali može da se dodatno kupi i tank kapaciteta 5ml. Što se tiče vate wicking je malo zeznut zbog konstrukcije, kanala za dotok tečnosti, pažnje potrebne da se vatom ne pokriju dovodi vazduha i zato što su rupe na air control-u veoma nisko na bazi pa može doći do curenja. Ovaj atti ima learning curve i moram se igrati sa njim neko vreme da bih realno izneo prednosti i mane. Ono što je mene iznenadilo sa jedinim setup-om do sada je to što ima udubljenja na zidovima baze (poput Squape Rs) da se spusti coiling rod i jednostavno namesti coil. To sam uradio i tu sam se zeznuo. Za moj ukus taj položaj nije dobar jer je TH neverovatno jak (ne grub da grebe već baš jak, više puta mi se blago zavrtelo u glavi a pario sam 14mg freebase, srećom, za razliku od uobičajenih 18mg) a aroma mi je bila slabija nego na Squape Rs i Iatty Reloaded. Sledeći put ću da spustim maksimalno coil, to bi trebalo dosta da ublaži TH a poveća aromu. E da, jedna "mana" - tečnost se mora puniti old-school. Zatvori se juice i air control, sipa se tečnost, prisloni se top cap, okrene se atty naopako i onda se zatvori. Onda se otvori juice flow i vrati u uspravan položaj. Jedino tako se može izbeći punjenje bunara tečnošću, grgotanje prvih par minuta korišćenja i eventualno curenje na rupama za vazduh. To je i zbog toga što atty uopšte nema navoje, sve je po principu pritiskanja i locking mehanizama. Za baš prve utiske dovoljno, pisaću detaljnije i realnije za par dana. I par slika: |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Nivo reputacije: 211 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
I dve recenzije:
|
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Senior
![]() Registrovan: Jan 2018
Pohvala: 699
Pohvaljen: 931
Nivo reputacije: 147 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
![]()
Jesi vec narucio i samo cekas isporuku? Posto je druga tura otisla par sati nakon sto su na FB rekli da je u prodaji.
|
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Senior
![]() Registrovan: Jan 2018
Pohvala: 699
Pohvaljen: 931
Nivo reputacije: 147 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ma jok cekam ortaka ide kod Saše(Dela) pa će da mi donese..
Za mene je ostavio Del tako da nema frke.. Nego kakav je za mtl Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
![]()
Jos moram da ga istestiram. Ljudi kazu da je ok ali ja jos nisam pogodio setup kakav volim. Eksperimentisem sa coilom najnize moguce a zeza me i drip tip. Ovaj koji dolazi uz njega je za RDL i DL ali ne za MTL. A ovi sto imam a pasuju (plici/kraci "ulaz") su sve neki dugacki pa mi ni oni ne pomazu. Treba mi jos par dana da bih rekao nesto vise, ovako bi bili samo povrsni utisci a ne zelim da ga negde zakinem a da je do mene.
|
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|