![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Podrška, pitanja i sugestije Sve sto želite da kažete u vezi samog foruma |
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#16 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Jun 2018
Pohvala: 47
Pohvaljen: 86
Nivo reputacije: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Prvo moras da se izjasnis sta zelis, uvlacenje direktno u pluca (nargila fazon) ili uvlacenje u usta pa u pluca (klasicna cigareta), koliko bi para izdvojio, da li bi kupio kod nas ili bi sacekao paket iz Kine pa da mozemo nesto da ti preporucimo
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#17 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Aug 2019
Pohvala: 46
Pohvaljen: 55
Nivo reputacije: 13 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ako hoces iskren savet od nekog malo starijeg od tebe batali nikotin i sve sto ide uz njega. Za godine sam te pitao posto mi se ucinilo da si mladji. Nisam ovo napisao kao uvredu da ne razumes pogresno.
Nikotin je zlo. Utice na razmisljanje, raspolozenje, fokus. Mnogo sam losih odluka u zivotu doneo pod uticajem nikotina, u trenutcima nervoze. Vecina ovde ce ti reci da je skinuti se sa nikotina nesto najteze. Mozda ja nisam karakter kao neki pa je meni jos teze, ***iga. Kad bi postojao vremeplov vratio bih se u 8. razred u trenutak kad sam prvu cigaretu zapalio i zalepio sebi takvu samarcinu da mi i u sadasnjosti zvone usi. Ako vec hoces da paris onda mtl i sto manje nikotina. Sve najbolje i dobro razmisli zelis li da se navuces na to zlo od kog mi ovde pokusavamo da se odviknemo ili bar da smanjimo unos. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Senior
![]() Registrovan: Dec 2018
Pohvala: 240
Pohvaljen: 176
Nivo reputacije: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Skroz je ok i da paris sa 0 mg nikotina. U pravu si, uzivanje je i to. Ritual, parenje, razne arome... Mozes do 3..nije mnogo i ne moras...
Ja sam počela sa ego one v2 Mada i exceed je sup Imas kupivne grejace i sve je lako Srecno Sent from my Moto E (4) Plus using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Senior
![]() Registrovan: May 2016
Pohvala: 121
Pohvaljen: 319
Nivo reputacije: 84 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Mozda kolega zeli neku napredniju opremu, da ne bi mozda pozeleo da menja kroz koji mesec. Neki rta (da sam pravis grejace cim drugima motas cigarete) i neki mod sa dve baterije, ali je to skupa investicija. Jer ces morati da uzmes neki punjac zbog tih dveju baterija. i naravno sa sto manje nikotina pozeljno 3mg i manje.
Sent from my MI 8 using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Senior
![]() Registrovan: Aug 2017
Pohvala: 1,084
Pohvaljen: 574
Nivo reputacije: 116 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja nisam svakodnevni dtl korisnik ali od skoro imam Voopo Vinci aio pod koji zadovoljava sve moje dtl potrebe.Moze da bude dosta otvoren dtl(sa 0.3 ohm grijacima),dosta restriktivan dtl(sa 0.8ohm) grijacima-i koji se veoma svidja jednom poznaniku koji voli nargilu i zeli ecig iz ostog razloga kao i ti, a ima i rba(sam pravis grijac) glava za njega.Ubacis grijac,podesis vatazu malo gore-dolje i ne mislis.Veliki je izbor opreme ali ako zelis dtl,a da ti bude jednostavno,Vinci je dobar izbor.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Mar 2019
Pohvala: 48
Pohvaljen: 27
Nivo reputacije: 8 ![]() ![]() ![]() |
![]()
Slazem se sa kolegom, na Vinciju nije los ni mtl grejac, dal 1 ili 1,2 ohm. Probao, nije lose... a i jednostavan, sto kazu na "buc"
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Senior
![]() Registrovan: Aug 2017
Pohvala: 1,084
Pohvaljen: 574
Nivo reputacije: 116 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Da,da,moze i 1,2 mtl grijac.Samo sto je svako malo zagorakis pa moras da izbockas iglom otvore za dotok tecnosti da ne bi radio kilavo.Ova druga dva fabricka rade super.0,8 kanthal,rdtl uzivancija.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Nov član
![]() Registrovan: Nov 2019
Pohvala: 8
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 1 ![]() |
![]()
Hvala svima na brzim odgovorima, dosta ste mi pomogli!
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|