![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#151 |
Veteran
![]() Registrovan: Mar 2015
Godine: 47
Pohvala: 585
Pohvaljen: 779
Nivo reputacije: 186 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Mislim da tu razliku od 450maH neces ni da osetis da ti nedostaju ukoliko uzmes nesto iz drugog nabrajanja. Ja sam koristio ove od 3000 i gurao od dva do tri dana za MTL. Ova 35E je do 8.5 A a ostale iznad 15A. Ja bi se pre odlucio za te iznad 15A jer ces u nekom trenutku pozeleti da probas neku drugu vrstu grejaca .
Slazem se. Prolazim tuda svremena na vreme. Zena mi radi u blizini i trebalo mi je pola sata da skupim snage i da nazovem da bi me usmerili ka radnji. Bolje da napisu ulica Majke Jevrosime (na uglu sa Takovskom) |
Ω + V + W =
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2018
Pohvala: 1,607
Pohvaljen: 1,318
Nivo reputacije: 288 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2017
Pohvala: 682
Pohvaljen: 764
Nivo reputacije: 164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nisam video tu lG u domaćim prodavnicama samo Samsung 35e
Za DL koristim dual modove tako da bih ovu bateriju koristio isključivo za MTL Sent from my XT1650 using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2018
Pohvala: 1,607
Pohvaljen: 1,318
Nivo reputacije: 288 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Teže je naći, ali vredi tražiti.
Video sam testove, dosta je bolji od Samsung 35E. Ako Samsung i da je dostupno, bolje 30 Q od 3000 mAh Sent from my CAT S60 using Tapatalk ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|