![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Naše video recenzije e-cigSerbia: Danilo, smiljke, bOlE82, Zeljko_Kostic, Betrayer, zile, jav74, sasha19_81 |
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#31 |
Veteran
![]() Registrovan: Mar 2014
Pohvala: 1,144
Pohvaljen: 849
Nivo reputacije: 156 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nekako se osjećam usamljenim na ovoj temi. Ali bez obzira daću par savjeta oko korišćenja stock grijača, što će, nadam se biti korisno neiskusnim korisnicima ovog odličnog tanka. Iskusniji kororiste rba glavu tako da se ovo toliko ne odnosi na njih. Sebe smatram iskusnim ali sam uvijek bio zadovoljniji sa gotovim grijačima.
Elem, da li koristiti ni200, 0.25 ili 0.50 ohm grijače nije toliko bitno, obzirom da je razlika neprimjetna. Svi rade dobro. Međutim, poslije dobrog breakinga coila i jednog tanka potrošene tekućine pa i same promjene tekućine, koja može biti istog omjera pg/vg, počne da se javlja loše natapanje i zagorakis. Ono što svi preporučuju je da se tankom iglom probuše rupice kroz sve 4 rupe pa i nekoliko uboda odozgo u vatu. Ovaj postupak zaista rješava problem i ja to sad radim odmah na novom grijaču. Poslije toga ovaj tank je briljantan a i vijek trajanja grijača je značajno duži. O čemu se radi? Po netu se priča da ovakvih problema sa natapanjem nema sa grijačima koji dođu uz tank. Dalje problem nastaje sa novim paketom grijača koji su dio lošeg batcha koji bi valjda vremenom trebalo da se "očisti" na tržištu i onda na red dođe ispravljeni batch. Problem je u jače nabijenoj vati koja slabo natapa. Srećno i uživajte! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Veteran
Nivo reputacije: 156 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CoilArt notch grijači za Crown. Očitano uredno 0.25ohm. Sweet spot na oko 35W. Para odlična, aroma super. Nema posebne razlike u odnosu na orginal uwell crown grijače osim što kratko traju. Jedva 2 dana. Tečnost 70/30. Doduše, cugalo se i ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2015
Pohvala: 163
Pohvaljen: 419
Nivo reputacije: 106 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Jel' ovo nesto novo ili sam ja nesto debelo propustio ko zna kad ???
![]() Kod:
https://myuwell.com/collections/subtanks/products/crown-mini |
![]() (testiranje potpisa-brojaca u toku - sincemylastcigarette.com ne radi vise kako treba) |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Veteran
![]()
Ima ih na FT. E sad izašli i sa childproof topcapom u preorderu. Lično mislim da bi to moglo malo da bude smor. Idem ipak na V1.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Video recenzent
![]() Registrovan: Aug 2012
Godine: 31
Pohvala: 134
Pohvaljen: 7,213
Nivo reputacije: 968 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
https://www.youtube.com/user/edoqrca |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Senior
![]() Registrovan: Apr 2014
Godine: 33
Pohvala: 2,156
Pohvaljen: 869
Nivo reputacije: 136 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|