![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#16 |
Veteran
![]() Registrovan: Sep 2015
Pohvala: 450
Pohvaljen: 797
Nivo reputacije: 146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Drzao sam Evic i Serpent Mini na stocicu pod suncobranom celo letovanje i nisam se mnogo brinuo da li je u hladu ili ne. Rezervnu bateriju u plasticnoj kutiji i flasicu tecnosti u torbi. Nema potrebe za brigom. Isti uredjaji se koriste i u Australiji, Brazilu, Hong Kongu...
|
But suddenly I viddied that thinking was for the gloopy ones and that the oomny ones use, like, inspiration and what Bog sends.
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#17 |
Senior
![]() Registrovan: Aug 2016
Godine: 40
Pohvala: 938
Pohvaljen: 201
Nivo reputacije: 71 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
danas sam kupio neku tecnost i procitah cuvvati na tamnom i hladnom mestu .mislim se o tome nisam ranije razmisljao pa jel moze da stoji tecnost u sobi na ovoj vrucini ? jeste tamno ali je vruce . hvala
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2016
Godine: 46
Pohvala: 342
Pohvaljen: 1,931
Nivo reputacije: 336 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Bez ikakvih problema ceo dan ispod suncobrana. Dva kompleta, bez rezervne tečnosti. A ako baš mora rezerva, onda u torbicu pa u hladovinu. Što se tiče promene ukusa tečnosti na visokim temperaturama, sem promene u samoj gustini tečnosti, nisam primetio neku bitnu razliku. Promena verovatno ima, ali ne toliko da se drastično odraze na ukus same tečnosti. Inače kao što reče kolega @sirius sem ja i kući posle sazrevanja tečnosti čuvam u frižideru. Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Video recenzent
![]() Registrovan: Aug 2012
Godine: 31
Pohvala: 134
Pohvaljen: 7,180
Nivo reputacije: 964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kod mene skroz druga priča. Osećam da se tečnost ukuvala i osećam promenu u ukusu.
Kad sam na plaži, tečnosti držim u zip lock kesi, a nju "obložim" ledom i nosim samo onoliko koliko mi je potrebno da "preživim" dok sam na plaži. A čuvanje tečnosti uvek na mračnom i hladnom mestu. |
https://www.youtube.com/user/edoqrca |
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#20 |
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2016
Godine: 46
Pohvala: 342
Pohvaljen: 1,931
Nivo reputacije: 336 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@Bet
Pa jagode ne mogu na sunce, a još pita od jagoda.... ![]() ![]() ![]() Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|