![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#151 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Apr 2012
Pohvala: 16
Pohvaljen: 19
Nivo reputacije: 39 ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja više neću rizikovati da bilo koju sumnjivu tečnost ubacim u CC. Juče sam s lokalnim momkom utvrdila da je problem curenja bio negde u cevčici kućišta, naravno, uvek postoji mogućnost fabričke greške, ali uopšte nije isključeno da su loše tečnosti doprinele - bilo je mnogo kondenza i prštanja. Pošto nismo umeli da sredimo problem na licu mesta, kućište je zamenjeno, klir radi perfektno, samo što u njega više neće ući ništa što nije Dekang i Joyetech. Ovo je tako lepa naprava da je stvarno grehota mučiti je.
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#152 | |
Veteran
Godine: 48
Pohvala: 2,179
Pohvaljen: 3,265
Nivo reputacije: 513 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Ego-T Master
![]() Registrovan: Sep 2011
Pohvala: 1,223
Pohvaljen: 2,119
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Dekang sam koristio jako kratko, samo mi je 555 donekle odgovarao. Na PG bazi je prljao atomizer mozda cak i vise nego FA, manje nije sigurno.
Ni Joyetech tecnosti koje koristim nemaju te "self cleaning" aditive: prljaju atomizer kao i sve druge "normalne" tecnosti ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2012
Pohvala: 661
Pohvaljen: 957
Nivo reputacije: 228 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Gold i Choco ja jos nisam sreo slicne.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Veteran
Pohvala: 281
Pohvaljen: 757
Nivo reputacije: 211 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Juce dva tanka Ducata i danas moralo da padne ciscenje.
Ali tesko je uzdrzati se od njega kad je vrhunski ukus. I potvrdilo se ono sto si mi rekao da on treba da odstoji i duze od 2 nedelje. Posle inicijalne 2 nedelje mi se cak nije ni dopao, bio mi je 'nako... pa je odstojao preko mesec dana... sad bih ga popio. ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Veteran
Pohvala: 281
Pohvaljen: 757
Nivo reputacije: 211 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Posto je na pocetku teme bilo pitanje da li posebno dobro radi na eGo-T modu u odnosu na druge baterije, jer sam napisao da mi tako deluje, veceras dobih kratko objasnjenje.
Naime, upuceniji su mi pojasnili da mod na 3.3v u "belom" rezimu radi kao PWM. U odnosu na to, klasicne baterije koje rade na 3.3v ne mozemo ni porediti, dok twist na 3.3v radi kao, citiram, "obican buster". Ovo mi je sada jasnije zahvaljujuci ZoranK-u. Mozda bi mogao dodatno malo da pojasni na temi o modu kada nadje vremena. ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2012
Pohvala: 489
Pohvaljen: 767
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Pa nema tu mnogo šta da se priča - eGo-T mod u belom režimu radi kao PWM uredjaj, a u žutom(?) kao standardan buck/booster DCtoDC konvertor. PWM su i sve standardne eGo baterije, Twist je buck/boost.
A o razlici PWM i buck/boost modova na forumu je već bilo dosta reči, ne bih da sad sve to ponavljam... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Oct 2011
Godine: 43
Pohvala: 2,443
Pohvaljen: 2,548
Nivo reputacije: 555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Juče sam i ja dobio toliko hvaljeni eGo 2.4ml CC,pa nakon dva isparena tanka da prenesem prve utiske .
Na mom primerku sam izmerio otpor od 2 oHma(što i nije loše,više mi odgovara nego da je 1,8 oHma),par puta zbog dolivanja odvijao i zavijao i zasad nema pucanja plastike na tip-u. Aroma je izraženija na njemu zato što je grejač postavljen visoko i nema pregrada na na tip-u kao kod tanka(znači izraženija ne bolja ![]() Pare ima dosta,za razliku od Vivija ovaj pravi paru kao lokomotiva,to me je baš iznenadilo,što se pare tiče može ladno da se poredi sa eGo-T LR ![]() TH je isti kao na eGo-T/C,i kao na Viviju,ni bolji a ni gora ![]() Sve u svemu ovo je vrlo zanimljiva stvarčica za prilično malu lovu,neće mi sigurno zameniti eGo-C,ali sigurno se neće ni baciti,realno više sam sa CC-om zadovoljan nego sa Vivi-jem i svim clirovima koje sam do sad probao ![]() |
Love me or hate me I don't care
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Prijatelj foruma
Nivo reputacije: 555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
I meni je naprso tip,vrlo lepo zamišljen clir ali loše odrađen tip,zalepio sam ga ali ne verujem da će dugo trajati,samo se pitam kad će onaj metalni deo sa navojem da se izvuče iz plastičnog.
Ako neko ima viška jedan tip rado ću ga prihvatiti ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Aktivan član
Pohvala: 12
Pohvaljen: 3
Nivo reputacije: 37 ![]() |
![]()
Meni se vec izvukao navoj, odmah, pri pucanju, tako da sam to resio na nacin ne tako lep za oko, ali sam siguran da ce trajati, jer od kako sam zalepio nemam probleme.
Prvo sam zalepio navoj, tako sto sam oblozio lepkom tip iznutra (prethodno ocistio sav preostali lepak), i stegao tako da se pukotina spoji. Kada se osusio lepak, probao sam da zategnem tip, i video da se spoj i pored toga i dalje siri na pukotini, tako da sam onda presao lepkom preko tipa na spojevima (oba, za svaki slucaj), ostavio da se osusi, posle presao jos jednim slojem, i od onda nemam probleme... |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Prijatelj foruma
![]()
Dobro si to uradio,moj je za nijansu vizuelno lepše zalepljen
![]() ![]() Šta znači onda zdraviji način unošenja nikotina u organizam ako je tu prisutan super lepak,naravno ovo je samo moje viđenje ovog problema,možda nekom i nesmeta prisustvo super lepka u e-cig ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 | |
Aktivan član
Pohvala: 12
Pohvaljen: 3
Nivo reputacije: 37 ![]() |
![]() Citat:
Pored toga, dodiri koje na ovaj nacin lepak ima sa juice-om su minimalni (lepak je spolja, samo je malo popunio pukotinu, a sa unutrasnje strane (gde sam zalepio navoj) nema bas nikakve dodirne tacke sa juice-om. ![]() Uostalom, ako se odlucis na korak koji sam ja uradio, ili bilo sta vezano za navoj, kada ti otpadne (nadam se a nece), videces da tu vec ima lepka, tako da... ti ga fabricki dobijas vec sa njim. ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Prijatelj foruma
![]()
Ma ok,ovo je samo moje razmišljanje,moguće i da nema ili ima minimalnih dodirnih tačaka sa super lepkom,ali opet je prisutna doza sumnje da to možda nije baš najzdravije.
U principu svako odgovara sam za svoje postupke pa je na njemu da odluči šta je dobro a šta ne ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Prijatelj foruma
Pohvala: 1,296
Pohvaljen: 2,357
Nivo reputacije: 459 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja nemam te probleme --> ne koristim ga
![]() Salu na stranu,resice se to uskoro,vec su najavili da ce izbaciti novi i bolji tip,prva verzija uvek ima neke nedostatke |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 | |
Prijatelj foruma
Pohvala: 1,296
Pohvaljen: 2,357
Nivo reputacije: 459 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
PG pojede super lepak,ja sam vec pisao o tome,cak se i oseca prilikom parenja zadah na super lepak,moze da posluzi kao neko trenutno resenje,mozda 1 dan,vec za nekoliko dana super lepak se raspadne,informacija iz prve ruke ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|