![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#631 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2015
Pohvala: 3,054
Pohvaljen: 1,624
Nivo reputacije: 282 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Dobar. Ja baš i nisam srećan, Prime mi je lepše mutirao aromu ali ova 2019, tanka svirka...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
Veteran
![]() Registrovan: Mar 2015
Godine: 45
Pohvala: 585
Pohvaljen: 652
Nivo reputacije: 148 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#633 |
Veteran
Nivo reputacije: 282 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Meni je još nepoznanica, menjam tečnosti na istie setupove...negde legne negde ne, na Prime-u sam taj izlaz voleo, ovde je malo čudan ali nije toliko loša priča.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#634 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Sep 2018
Godine: 43
Pohvala: 23
Pohvaljen: 14
Nivo reputacije: 12 ![]() ![]() |
![]()
Napravili su ga kako su ga napravili, sa okruglom rupom, meni je dobar atomizer tako.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#635 |
Veteran
![]()
Evo npr. ja volim hladnu paru, gde odmah ovaj atty nije izbor (zbog visinene) pri ovakvom izlazu vazduha, stavim 30G kantal na 1,50omh na 2,2mm, sipam Old Captain i dobijem sjajnu novu notu ove tečnosti.Jbg, sve ima svoje...
![]() ![]() ![]() ---------- Post dodan 15-02-2020 u 22:59 ---------- Mislim, tu je u stvari smisao kupovine novih Attyja, potraga za specifičnom kombinacijom sprave i neke odredjene tečnosti. Kada se"dostigne" dobitna kombinacija, to-je-to, uvek su u paru. Doduše moj posao i nije mnogo težak jer imam grubu podelu na duvanske kisele i opore i Duvanske sa nekim "sladjim" primesama tako da nemam potrebe za nekim većim arsenalom... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#636 |
Veteran
![]() Registrovan: Mar 2015
Godine: 45
Pohvala: 585
Pohvaljen: 652
Nivo reputacije: 148 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Najbolje radi sa okruglom rupom kako je i zamišljen u stvari i ekstenzijom. Tu je sve na mestu onda, odličan vejp.
Bez ekstenzije... hmmm, diskutabilno, toplija para i opet malo drugačija aroma. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#637 |
Veteran
![]()
Da, ja ga nisam ni koristio bez extenzije.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#638 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Jul 2015
Pohvala: 33
Pohvaljen: 102
Nivo reputacije: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sto ljudi sto ćudi.Ja imam sxk klon sa okruglom rupom i ovaj sa rupom kao prime,samo njih i koristim,približno isti setap bude na oba,i vrlo često ovaj sa prime rupom mi bude bolji.Koristim oba sa ekstenzijom.U zadnje vrijeme sam prešao na ss316l na oko 1 ohm i prečnika 2,5 mm,i daju mi oba atomizera neke nove note aroma.Izgleda da je hiljadu i jedna stvar u igri.Ponekad je i do osjetljivosti nepca,nekad ne osjetim aromu pa bilo kakav setap da nabodem.Zato i kažem sto ljudi sto ćudi i na kraju krajeva sto i jedan setap.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#639 |
Veteran
![]()
Tako bude. Nekad dodje full aroma sa Prime rupom, drugačija pa prija.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#640 |
Senior
![]() Registrovan: Jan 2018
Pohvala: 191
Pohvaljen: 938
Nivo reputacije: 144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Posto nema tema, da dodam kf lite plus 2021 (neki koriste plus u nzivu, neki ne)...
danas mi dosao no name klon i kvalitet izrade je bolji nego yftk kf lite 2019 koji imam, navoji odlicni, sve klizi.... U pakovanju su 2 clear tanka od 4ml i dva drip tipa...sve se vidi na slici... Jos je u fazi testiranja sto se tice arome ali za sad je dobra, vazduh moze mnogo bolje da se podesi nego sa "crvicem" kod kf 2019 i vazduh je bas dobar... komora je ista kao na 2019 i sve preko 12W daje bas toplu paru sa 28awg na 2,5mm... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#641 |
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2017
Godine: 50
Pohvala: 1,915
Pohvaljen: 1,194
Nivo reputacije: 198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Daj link za kaju ...
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#642 |
Senior
Nivo reputacije: 144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ovaj...
Kod:
https://www.3fvape.com/new-arrivals/48230-kf-lite-plus-style-2021-rta-rebuildable-tank-atomizer-w-spare-pc-tank-tube-kit-silver-40ml-ss-pc-22mm-diameter.html |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#643 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Sep 2017
Pohvala: 1
Pohvaljen: 92
Nivo reputacije: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Dali postoji verzija od 24mm?
Poslato sa YAL-L21 pomoću Tapatoka |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#644 |
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2016
Godine: 49
Pohvala: 725
Pohvaljen: 4,071
Nivo reputacije: 736 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Postoji. Pogledaj na istom sajtu.
Послато са SM-N975F уз помоћ Тапатока |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#645 |
Senior
![]()
Kratko poredjenje aroma za kf lite 2021...
nautilus fabricki grejac od 1,6oma, vazduh 1,2mm na 11W a u kf lite 2021 kantal 28awg, 5 namotaja na 2,5mm na 12W, vazduh za nekih 1,4mm (orjentaciono) u oba tanka je vaping zone desert ship u nautilusu je "laksa" aroma, sladji je desert i duvanski deo se manje oseti u kf lite 2021 aroma je "teza", dobija na gorcini i duvan je dominantan, kremasti deo se javlja na izdisaju videcu kako je i sa drugim aromama ali to kad stignem...al sve u svemu, vrlo sam zadovoljan za smesne pare... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|