![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#17 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2013
Pohvala: 1,455
Pohvaljen: 4,440
Nivo reputacije: 603 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Hedonizam jača organizam! ;]
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#18 |
Senior
Registrovan: Aug 2014
Pohvala: 411
Pohvaljen: 179
Nivo reputacije: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Americke arome,(capela, mom and pop, loran oil...), nisu super koncentrati i u mom slucaju kad koristim protank i VG, moraju na 10% ili vise. Ima ljudi koji su ih probali i ne zale se. A ima i trgovaca koji skrtare na aromama pa im sve mnogo.
A meni je Fumantija baza za klasu bolja od Inavere. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2013
Godine: 51
Postovi: 1,800 E-cig: nemesisi,subtankmini sa redu.bajka,heron,ruza,kaje
Pohvala: 3,552
Pohvaljen: 1,036
Nivo reputacije: 212 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
I ja koristim tu fumantijinu,nisam primetio za sada ubudjali miris ili miris piksle,kad budem osetio prelazim na drugu bazu iako je ova duplo jeftinija
Da budem iskren,druge baze nisam probao osim u vec napravljenoj tecnosti(koristio sam tecnost od kolege forumasa u kojoj su fa arome,koju je bazu koristio, ne znam).tako nisam bas merodavan da je nekom preporucim.Meni je za sada dobra ,ne osecam neki miris koji bi mi smetao,a opet kazem duplo jeftinija |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2013
Pohvala: 4,547
Pohvaljen: 4,520
Nivo reputacije: 744 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@Vlada
Gde si kupovao mom and pop arome? Jesu original flašice ili one rinfuz? Sent from Parče plastike... |
HVALA G O M I L E T I N A!!!
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Veteran
Pohvala: 2,375
Pohvaljen: 2,025
Nivo reputacije: 354 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
mislim da je kupovao one od Francuza, i nisu original bocice, zaista jesu slabe, nisu bas za doziranje na 10-15% ali oko 7, 8 % je prosecno, retko koja moze na 4 do 5 %
|
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Veteran
Nivo reputacije: 212 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Da i mene interesuje uopste kolika je razlika izmedju aroma u originalnoj ambalazi i one u rinfuzu(jasno mi je da tu moze da se mucka),al kakva su iskustva?Malo je of
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Veteran
Nivo reputacije: 744 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ako koristi čist VG, mora da stavi više arome, mada meni su te VG tečnosti preteške, i posle par meseci totalno neparljive, ostaje grdan miris u prostoriji, kao od nekih Halo, ili VZ tečnosti sa mnogo arome...
Sent from Parče plastike... |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Veteran
![]() Registrovan: Nov 2012
Pohvala: 3,303
Pohvaljen: 2,004
Nivo reputacije: 478 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sadashnja fu baza nemoze da se poredi sa ranijim
skoro sam imao priliku da probam i bio odushevljen,na kraju kad mi je receno da je fumantija baza nisam mogao da verujem! Spoiler:
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Senior
Registrovan: Aug 2014
Pohvala: 411
Pohvaljen: 179
Nivo reputacije: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Neke sam kupio kod Francuza, a neke mi klinac doneo iz USA, one su u originalnom pakovanju. Isto i loran oil i kapelu. Nisam primetio neku razliku izmedju njih, mozda imao srece sa francuzima.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 2,896
Pohvaljen: 8,534
Nivo reputacije: 1168 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Veteran
![]() Citat:
Sent from Parče plastike... |
|
|
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Veteran
![]()
Ja sam poceo da pravim tecnost od januara,izgleda da sam imao srece da ne naidjem na piksla bazu
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Veteran
![]() Registrovan: Mar 2015
Godine: 43
Pohvala: 553
Pohvaljen: 617
Nivo reputacije: 135 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Očekujem da stigne pa ćemo videti,
mada imam utisak da se tendeciozno diskutuje o toj bazi jer je nemoguće da po nekima bude dno dna,ustajala piksla a nekima sasvim korektna.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 2,896
Pohvaljen: 8,534
Nivo reputacije: 1168 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Zar opet o Fumantiji? Prosli put je nastao takav pandemonijum da smo morali brisati citavu temu.
Kako se ne bi stekao utisak da postoje tabu teme, rezimiracu dogadjaje za neupucene. Sa njihovom bazom su neki bili zadovoljni, a neki nisu. Verovatan razlog su razlicite baze. Fumantija je u nekom trenutku nabavila nikotin koji je imao izrazen miris piksle te se to prenelo i na bazu. Onima koji su koristili vocne arome to nikako nije odgovaralo. U isto vreme u njihovoj ponudi su se pojavile i neke arome sa vidno separisanim sadrzajem. Postavilo se pitanje kontrole kvaliteta. Mnogi su izrazili sumnju u zdravstvenu ispravnost, oslanjajuci se iskljucivo na sopstveni ukus. Odgovor Fumantije je bio neubedljiv i nepravovremen te je samo dolio ulje na vatru. Poceli su da pljuste zahtevi kakvi se nikad nikom nisu postavljali. Vlasnik Fumantije, Italijan, uopste se nije snasao u tim okolnostima, a njegovi zaposleni su se pokazali nedorasli situaciji te je ukupan utisak ostao los. Na kraju se Fumantija povukla sa foruma. Rekao bih da se ni mi iz urednistva tada nismo najbolje snasli. Cekali smo da utvrdimo sta je istina i ko je u pravu. To se vise nece dogoditi. Ovo nije sud vec mesto za razmenu iskustava. Postoje neugodna iskustva koja ne zelimo da ponovimo te cu zamoliti da se ovi dogadjaji dalje ne komentarisu (citaj: moracemo da brisemo). Dakle, postojale su veoma razlicite baze. Da li je to i dalje tako ustanovice kupci. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|