![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Opšte teme, ideje, rešenja, pitanja, saveti Ideje, saveti, rešenja i pitanja ... - diskusije |
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Moderator
![]() Registrovan: Sep 2014
Pohvala: 1,340
Pohvaljen: 1,986
Nivo reputacije: 381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
U potrazi sam za ovim modom i ovih dana natrcavam na modove
gde je kapacitet mali a neki idu i do 200w.Danas se na Fb-u potegla prica oko toga mozda su i neki sa foruma komentarisali.Uglavnom o cemu je rec, zbunio me mali kapacitet ovih modova a mogu velike snage. Ima ta fora sa redno i paralelno vezanim baterijama ali koliki je tu krajnji kapacitet.Na njihovim sajtovima ne nalazim nikakvo objasnjenje o vezivanju baterija. Original AUGVAPE ZOOM 60W TC Box Mod Kit 7.2V / Built-in 1300mAh Lithium-ion Battery ![]() Original SMOK IMP 220 220W TC Box Mod OLED Screen / Built-in 1200mAh Battery ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Junior Admin
![]() Registrovan: Mar 2013
Godine: 42
Pohvala: 10,933
Pohvaljen: 15,626
Nivo reputacije: 2522 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Malo ti je nejasan naslov, ako razumem poentu diskusije... ako shvatiš novi...javi da preimenujem...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Video recenzent
![]() Registrovan: Aug 2012
Godine: 32
Pohvala: 134
Pohvaljen: 8,238
Nivo reputacije: 1115 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja nUmem da objasnim, ali to su mahom LiPo baterije na 11.1V i 900-1300mAh. Pošto rade na 11.1V ovih 900-1300mAh duže traju od recimo 2500mAh u 3.7V bateriji tj. 18650 bateriji.
E sad jbg, neko ko se bolje razume će, nadam se, objasniti jer ako ja budem pokušao, zakomplikovaću do zla boga. ![]() |
https://www.youtube.com/user/edoqrca |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Junior Admin
Nivo reputacije: 2522 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ali VTC i iPower imaju troćelijsku 3.7V bateriju...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
Nivo reputacije: 381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
---------- Post dodan 13-02-2017 u 07:04 ---------- Jedan gospodin objasnjava ovako. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#6 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2014
Pohvala: 3,841
Pohvaljen: 1,379
Nivo reputacije: 314 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Mislim da je u pitanju to što je @Betrayer rekao. Li-Po baterija ima i sa većim nominalnim naponom, 7.4 i 11.1V, i u raznim dimenzijama (od kojih zavisi i kapacitet, logično), a viđao sam ih i sa deklarisanih 35A maksimalne struje. Performanse svakako reguliše elektronika, i za nas smrtnike će to uglavnom biti u step-down modušto povećava trajanje baterije.
|
![]() Vanzemljaci? Ako oćeju da dođeju, neka dođeju, ako nećeju, ne moraju... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
![]()
Ako je tako onda je ovo skroz dobra prica.Manji modovi sa vecim kapacitetom.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Junior Admin
![]()
Osim što je Smok iz prvog posta ogroman
![]() |
"The needs of the many outweigh the needs of the few."
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Iskusan član
![]() Registrovan: Dec 2016
Pohvala: 6
Pohvaljen: 100
Nivo reputacije: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() Ali takve baterije ne idu u malim modovima jer su gabaritno velike. U modovima se mogu naci baterije manjih kapaciteta sa velikom strujom praznjenja. No, Lipo baterije nisu bas najsigurnije baterije za punjenje, ja svoje Lipo baterije za avione ne punim u kuci vec iskljucivo u dvoristu u serpi. Narocito kad punim 5000 mah, ne prilazim im ni na 2 metra. Poznate su da hoce da se naduju cak i sa deklarisanom snagom punjenja. ![]() 22V 1300mah 90A praznjenja ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
![]()
Na ovom augvape pise li-ion baterije / 7.2v.Ne znaju ni oni sta su stavili
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Veteran
![]() Registrovan: Oct 2012
Godine: 44
Postovi: 4,360 E-cig: Nemesis GPPAPS VTCmini Rosev2s Kayfuni GBell Pulse
Pohvala: 2,930
Pohvaljen: 3,718
Nivo reputacije: 615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nemam kucu vec stan, a samim tim ni dvoriste pa nemam mogucnosti punjenja u serpi na otvorenom... A pri tom bih vrlo rado poziveo jos koju godinu...
Neka hvala... PS Lepse mi je da iz fotelje na TVu uz pivo i cips gledam ludog Kim Il Sunga kako isprobava balisticke rakete... Sent from my E2105 using Tapatalk |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
![]()
Ih bre sto si negativan.Vidis da hoce da unaprede vaping.
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2014
Pohvala: 3,841
Pohvaljen: 1,379
Nivo reputacije: 314 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() Vanzemljaci? Ako oćeju da dođeju, neka dođeju, ako nećeju, ne moraju... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Dec 2016
Pohvala: 6
Pohvaljen: 100
Nivo reputacije: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Senior
![]() Registrovan: Feb 2016
Pohvala: 317
Pohvaljen: 234
Nivo reputacije: 62 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nisam nesto mnogo koristio modove sa integrisanom baterijom ali ono sto cesto koristim u prethodnih 7-8 meseci je Tesla stealth 100W. Po specifikaciji baterija je
Li-Po 2200mah i ide do 40A i mogu vam reci da drzi bolje nego bilo koja 18650 baterija (Sony,LG,...) koju sam probao sa istim setapom na VTC mini ili Istick Pico. Brzo punjenje i dobra autonomija.Punim i na zidnom adapteru i na usb-u.Puni se cele noci na metar od moje glave ![]() Ne znam kakva su vasa iskustva sa drugim modovima ali ja sam ovom Li-Po baterijom prezadovoljan. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|