![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Opšte teme, ideje, rešenja, pitanja, saveti Ideje, saveti, rešenja i pitanja ... - diskusije |
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#16 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Dec 2016
Pohvala: 6
Pohvaljen: 100
Nivo reputacije: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Tacno je to da se brzo puni, ali tacno je to i da mnogo lepo gore i to u svim pravcima pogotovo kad baterijska kesa pukne odjednom. Gledao direktno RC avion kako mi gori na 2 metra od mene. Za pola minuta od RC aviona velikog skoro metar nije ostalo nista.
![]() Ali me opet ne sprecava da koristim evic vt. On takodje ima li-po baterije 3 komada. Da duze drze nego 18650 baterije jeste tacno, barem za 30% duze. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
![]() Registrovan: Sep 2014
Pohvala: 1,340
Pohvaljen: 1,986
Nivo reputacije: 381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Mozda im je u avionu vece opterecenje?
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Senior
![]() Registrovan: Feb 2016
Pohvala: 317
Pohvaljen: 234
Nivo reputacije: 62 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@mladenke Gledao sam na Youtube par klipova i nikad nije bilo eksplozije vec bas tog "spaljivanja" o kome govoris kome uvek prethodi dim. Racunam ako mod krene da se greje i dimi svako normalan ce to baciti sto dalje od sebe
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Veteran
![]() Registrovan: Mar 2015
Godine: 45
Pohvala: 532
Pohvaljen: 577
Nivo reputacije: 149 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Smart PWM mods je naziv grupe na FB. Sproveli su dosta ideja do sad. Koga zanima moze da pogleda.
Послато са PSP3452DUO уз помоћ Тапатока |
Ω + V + W =
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Iskusan član
![]()
Nosu nista nesigurnije od ovih. Svaka baterija ima svojih losih strana. Uglavnom su u nasim modovima baterije malih kapaciteta. Ne racunam evic vt.
![]() ![]() Sent from my Smartphone_6.1 using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Moderator
Nivo reputacije: 381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Mislis da nisu bezbedni na vecim snagama?
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Iskusan član
![]()
Mislim da je savecim kapacitetom i vecim snagama veca verovatnoca da nesto krene po zlu sa kesastim baterijama. Ali opet ja se vodim iskustvom iz rc hobija koji se eto poklapa sa lipo baterijama. Ne kazem da ce nesto da se desi ali jednostavno mi se ne svidja sve veca halapljivost proizvodjaca da nam prodaju ono sto ce nam biti interesantno a nasa bezbednost je sve manje i manje vazna.
Opet kazem svakodnevno koristim evic vt koji u sebi ima 3 lipo baterije zbirno 5000 mah. Da manje vucem sigurno ga ne bi koristio zbog kesastih baterija ali preovladava potreba za velikim modom i ne vodjenja brige kad ce baterija da se isprazni. ![]() Svako treba da razmisli svojom glavom a pre svega sve sto koristimo koristimo na sopstvenu odgovornost. Niko nam ne moze biti kriv. Pozdrav i laku noc odo da stavim vt da se puni. ![]() Sent from my Smartphone_6.1 using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#23 |
Veteran
![]() Registrovan: Mar 2015
Godine: 45
Pohvala: 532
Pohvaljen: 577
Nivo reputacije: 149 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Ω + V + W =
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Senior
![]() Registrovan: Feb 2016
Godine: 28
Pohvala: 786
Pohvaljen: 425
Nivo reputacije: 82 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@nikouro Boga mi morali bi i po neko Veljino "vozilo koje ima onu ruku što prebacuje" da dovezu..
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#25 |
Moderator
![]()
Sve vise izlazi modova sa integrisanim baterijama sto je meni za pohvalu.
Osim Elefa koji to radi bas dugo krecu i drugi brendovi sa ovakvim modovima. Opet se pisu neki mahovi a izgleda da su u stvari sve li po baterije. Kod:
https://www.gearbest.com/temperature-control-mods/pp_791843.html ![]() Kod:
https://www.gearbest.com/mod-kits/pp_784883.html ![]() Kod:
https://www.fasttech.com/products/0/10014058/6720403-authentic-kangertech-k-kiss-6300mah-e-cigarette ![]() Kod:
https://www.fasttech.com/products/0/10004594/8213104-authentic-innokin-oceanus-110w-vw-apv-box-mod ![]() Kod:
https://www.fasttech.com/products/0/10014058/8827903-authentic-kangertech-iken-230w-5100mah-tc-vw-apv ![]() Ovde su neki od njih mada mi je zapalo za oko jos dosta njih.Za mene trend za pohvalu i ovako nkon zeza danima ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Moderator
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Moderator
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Veteran
![]() Registrovan: Sep 2015
Godine: 26
Pohvala: 616
Pohvaljen: 487
Nivo reputacije: 133 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ovo ce da bude dovoljno za nedelju dana, a ako ne bude bio skup uzimam gaa
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka |
Long live Hon Lik!
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |