![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Elektronske cigarete - modeli Karakteristike, opisi i diskusije o modelima e-cigareta |
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Feb 2017
Godine: 49
Pohvala: 13
Pohvaljen: 77
Nivo reputacije: 19 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ne znam kako da okačim sliku ovde, ali ću da opišem iskustva, zanimaju me i vaša sa ovim modelom E-cigarete.
Već oko 20 dana parim sa E-Feel-ovim atomizerom T2 (510) zapremine 2,4 ml. Trošim oko 4 ml tečnosti dnevno, 12 mg nikotina. Ranije sam pušio preko 30 godina oko 1,5 kutije cigareta dnevno. U početku sam imao neku staru bateriju 1100 mAh, i ona mi je držala od ujutro do nekih 2-3 poslepodne, a onda bih je za 1.15 h napunio, i držala bi do spavanja. Kako me je smaralo punjenje baterije u toku dana, nedavno sam kupio bateriju od 1600 mAh, novu...3300,00 din. Od 6.00 h do 24.00 drži bez problema, verovatno bi i duže, ali ja je za svaki slučaj napunim kad pođem spavati. Obično parim na 3,3-3,5 V i tu mi voćna aroma višnje daje najlepši ukus ( PG-VG 40:60) Nakon od prilike 4 dana počinje da se oseća zagorelost blago i tada operem grejač i atomizer, spržim ga na suvo na 4 V , malo izvučem kanap iz grejača i nožem blago sastružem ono crno, ponovo sve operem, osušim i vratim. tako mi grejač radi još 2-3 dana a onda počne da farba tečnost i oseća se drugačiji ukus...tada ga bacim i stavim nov grejač pa sve iz početka. Grejač je trenutno 150 din. tako da mi treba 4-5 komada mesečno. Veoma sam zadovoljan količinom pare i udarom u grlu. Zanima me kakvo je vaše iskustvo sa ovom vrstom atomizera, i da li postoji nekakav bolji sa 510 navojem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Admin
![]() Registrovan: Mar 2013
Godine: 42
Pohvala: 10,941
Pohvaljen: 15,637
Nivo reputacije: 2524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
"The needs of the many outweigh the needs of the few."
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Feb 2017
Godine: 49
Pohvala: 13