![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Iskustva, saveti i pitanja Teme u kojima mozete pisati o svojim iskustvima, kao i dati ili pitati za savet. |
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Apr 2019
Pohvala: 85
Pohvaljen: 42
Nivo reputacije: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Pozdrav,nov sam na forumu
Parim vec neko vreme,imam e-leaf istick pico 75w,melo 3 mini i digiflavor wildfire atomizere Kupio bih neki mod do 50 eur malo vece snage,napominjem da volim modove manjeg gabarita... Sta mi preporucujete a da ima kod nas da se uzme... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Senior
![]() Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 300
Pohvaljen: 410
Nivo reputacije: 89 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Dobronamerni savet:prvo izlistaj teme na forumu,pročitaj iskustva drugih korisnika,prouči materiju i onda odluči šta bi voleo i šta bi tebi naj više odgovaralo.Probao si DTL,probaj i neki atomizer za MTL pa onda odluči.Možda ti neće trebati mod sa većom snagom,jedino mod sa 2 baterije kako ne bi punio bateriju svaki dan i cimao se oko toga.
AG no1 |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#3 |
Junior Admin
![]() Registrovan: Mar 2013
Godine: 43
Pohvala: 11,700
Pohvaljen: 16,640
Nivo reputacije: 2708 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Koliko vati ti je potrebno, za koji atomizer?
|
"The needs of the many outweigh the needs of the few."
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Iskusan član
![]()
Izvinjavam se sto nisam napisao bas sve....probao sam ja mtl....naime bio sam okoreli pusac 21 godinu....prvo sam pario umbrella el.cigaru
Sad vape vec oko 7 meseci....tad sam nasao jedino pico kod nas u Sapcu i uzeo,parim diy tecnosti sa 6 mg nikotina....trazim mod malo vece snage posto mi se cini da mi pico nije dovoljan,mozda negde gresim ![]() ---------- Post dodan 07-04-2019 u 00:40 ---------- Za sad imam melo3 mini koji sam dobio uz pico i kupio sam digiflavor wildfire .... Uzecu i atomizere rba posto za wildfire narucujem sa alija pa cekam.... Iskreno malo mi je dosadio pico,treba mi jos jedan vape....malo mocniji...ne znam dal vam ovo ima nekog smisla ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2013
Godine: 52
Postovi: 1,867 E-cig: nemesisi,subtankmini sa redu.bajka,heron,ruza,kaje
Pohvala: 3,695
Pohvaljen: 1,061
Nivo reputacije: 221 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
definiši to "moćniji"
|
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Iskusan član
![]() pico je ...hmmmm...jednostavan,kockast,elegantan.....zgoda n mi je kad krenem iz kuce,strpam u dzep i vozi gde god hocu.... E sad drugar ima Smok Osub baby 80w i iako je samo 5w jaci od pico mnogo vise pare daje i mnogo lepse izgleda(bar meni),bolje lezi u ruci a nije uopste glomazan.... Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2013
Godine: 52
Postovi: 1,867 E-cig: nemesisi,subtankmini sa redu.bajka,heron,ruza,kaje
Pohvala: 3,695
Pohvaljen: 1,061
Nivo reputacije: 221 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
"mnogo više pare" za to treba da se jave stručnjaci za DTL da ti daju savet
|
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Junior Admin
![]() Registrovan: Mar 2013
Godine: 43
Pohvala: 11,700
Pohvaljen: 16,640
Nivo reputacije: 2708 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
"The needs of the many outweigh the needs of the few."
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2015
Godine: 46
Postovi: 3,131 E-cig: Piko-Ruža Bajka Fenomenon i ostala potpora
Pohvala: 227
Pohvaljen: 1,493
Nivo reputacije: 323 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Не треба теби други мод уопште.....теби треба други атомизер. Пико је н********в мод за атомизере дебљине до 22мм.....квалитетан ако је оригинал.
Послато са iq1019n уз помоћ палца |
ко ме зна, разумеће....ко не зна, мораће
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Senior
![]() Registrovan: Oct 2016
Godine: 42
Pohvala: 979
Pohvaljen: 632
Nivo reputacije: 100 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja sam bacio oko na ThinkVape Thor pro. A što se tiče više pare to zavisi od mnogih drugih faktora, atomizera ,odnosa pg:vg u tečnosti, samog setupa u atomizeru, količine vazduha na coilu.... Pročitaj o svemu.
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Nov član
![]() Registrovan: Nov 2017
Pohvala: 2
Pohvaljen: 8
Nivo reputacije: 8 ![]() |
![]()
Mislim da imaš ovde na oglasima nekog da prodaje Hcigar Vt75 nano za odprilike 50e, što ti je po mom mišljenju najbolja varijanta.
Uzeo bih ga ja odavno ali mi ne treba osmi dna mod, ne znam gde ću ih više! :-) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Senior
![]() Registrovan: Aug 2017
Pohvala: 1,084
Pohvaljen: 574
Nivo reputacije: 116 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Što bi ga kupovao u Srbiji ako već imaš mod?Na kineskim sajtovima za te pare možeš da kupiš 2 odlična moda ili mod i rta ako ti se baš ne žuri
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Iskusan član
![]()
Hvala na savetima,sve primljeno k'znanju...
Citam forum polagano,ucim....ovaj forum je ogromna enciklopedija... Mislim da ste mi dosta otvorili oci,sad bolje razumem materiju sto se tice vise vati-manje vati,hladna para,topla para itd.... Mislim da cu uzeti za pocetak mtl i probati sa malo wati da vidim kako ce to da mi se svidi,posto sam do sad uglavnom vape na 30-50w dtl (osim el cigarete...) Jos jednom hvala,nastavljam da citam,ucim.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2016
Godine: 41
Pohvala: 1,944
Pohvaljen: 739
Nivo reputacije: 201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
biti mtl vaper je boziji blagoslov
mnogo prostije od dtl |
најбољи тим
то свако зна Хрки,Тома и Ћела Rock on neo rockers, rock on |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |