![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#76 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2012
Pohvala: 3,261
Pohvaljen: 3,581
Nivo reputacije: 553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
It's tulip time in Holland. Two lips are calling me. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Oct 2011
Godine: 40
Pohvala: 2,443
Pohvaljen: 2,544
Nivo reputacije: 544 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Mrzim tegle i teglice,samo krigla dolazi u obzir,a u nedostatku iste može i bokal.
![]() |
![]() Love me or hate me I don't care ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#78 |
Nov član
![]() Registrovan: Apr 2015
Godine: 31
Pohvala: 3
Pohvaljen: 6
Nivo reputacije: 13 ![]() |
![]()
Prvi post kaze PG nema zabelezenih alergija..
Video kaze moze izazvati alergije.. Prvi post kaze VG moze izazvati alergije.. Video kaze ako imate neke alergijske reakcije prelazak na VG ih moze resiti.. Ja imam problema sa osecajem u grlu sve vise kako me i polenska alergija sve vise muci..zato se interesujem.. Jel ja pogresno citam ili pogresno slusam kineza? Da li je ispravno ono sto je teorija ili ono sto je pokazano u praksi tokom godina postojanja e-Cig? Sent from my LG-V400 using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Juice Master
![]() Registrovan: Dec 2013
Pohvala: 2,375
Pohvaljen: 2,024
Nivo reputacije: 351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Postoji preosetljivost na PG, redje na VG!
Napisala sam ti u drugoj temi, ja bih ti preporucila da prvo smanjis nikotin, ako je neprijatan osecaj u grlu i dalje prisutan, probaj tecnost sa vecinskim vg-om ako i ona izaziva odredjeni problem onda si preosetljiv na PG i ostaju ti 100%VG tecnosti! Uz sve to pij dostaaaaa vode, limunade, tecnosti, vise nego obicno, takodje unosenje vitamina c, npr u obliku nekih oribleta, pomocice da se umanji bol u grlu!!!! |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Tagovi |
peg, pg, vg |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|