![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#91 |
Senior
![]() Registrovan: Aug 2016
Godine: 40
Pohvala: 947
Pohvaljen: 203
Nivo reputacije: 72 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
to nisam do sada naucio ,cini mi se i da sam procitao negde al kao pocetnik nisam kapirao
da se izvuce 100ml vg i doda 100ml vode i tako dobije litar vg baze ...pozzzz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Veteran
![]() Registrovan: Oct 2013
Godine: 39
Pohvala: 1,060
Pohvaljen: 646
Nivo reputacije: 164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Razlika izmedju VG-a i VG baze je u tome sto baza ima vodu u sebi i tako se koristi. Ako kupis VG dodajes vodu, ako kupis VG bazu onda zaboravis na vodu.
|
![]() i can't keep calm i'm nemirko ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Senior
Nivo reputacije: 72 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
to znam al nije lose sto si napomenuo jer u zaletu se mozda ne bi setio i dodo bi vodu u vg bazu ,no , ne nameravam da koristim vg . verovatno cu uzeti pgvg bazu i dodavati samo pg ,
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Veteran
![]() Registrovan: Apr 2015
Pohvala: 572
Pohvaljen: 834
Nivo reputacije: 153 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Druze, ja tebi ne bih smeo da prodam 100 mg/ml bazu, pa da je placas suvim zlatom. Na stranu sto hoces nesto da postignes sto vecina nas ne razume, tj da naneses bol sam sebi, vec se igras sa stvarima koje uopste nisu bezopasne, a osnovne pojmove ne razumes.
Nikotin je do izvesne jacine i kolicine relativno bezopasan, ali kada se predju neke granice postaje vrlo opasan i na tvom mestu bih poveo racuna o nekim stvarima. Prvo, diy tecnosti se prave tako sto se u bazu odredjene jacine dodaje aroma. Drugo, baza se sastoji od 4 sastojka: nikotin, pg, vg, voda. Trece, nosac nikotina moze biti pg, a moze biti vg. Cetvrto, u zavisnosti od licnih preferenci i nacina parenja pravis odnos pg:vg u bazi. Peto, u bazi, u odredjenoj kolicini mora uvek biti vode. Da li ces tu vodu dodati prvo u vg, ili kad vec izmesas nikotin, pg i vg, stvar je iskustva i licnih preferenci. Sesto, th, to jest, udar u grlo, se dobija uglavnom kombinacijom pg i jacine nikotina. Sto vise pg i sto jaci nikotin. I tu dolazimo do glavnog problema, koji ti ne razumes - postoje granice do kojih se moze pojacavati nikotin a da to bude relativno bezbedno, a po meni, to isto vazi i za pg. Ako predjes te granice, verovatno ces u jednom trenutku i osetiti taj bol u grudima za kojim zudis, samo se plasim da ce iza toga slediti nesto sto ce ti se manje svideti. Bolnica, a u gorem slucaju... Ne trazi djavola, on ionako sam dolazi. |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#95 |
Junior Admin
![]() Registrovan: Mar 2013
Godine: 41
Pohvala: 9,606
Pohvaljen: 13,957
Nivo reputacije: 2204 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
"The needs of the many outweigh the needs of the few."
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Veteran
![]() Registrovan: Sep 2015
Pohvala: 450
Pohvaljen: 797
Nivo reputacije: 146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Vec danima testiram u driperu tri flasice smucene sa 3mg nikotina 4% FA Almond arome, u sledecom razmerama: PG/VG/H2O 70/30/2.1 50/50/3.5 30/70/5 Nikakve razlike ni u ukusu ni u th ne primecujem. Jedino sto 70PG pravi manje pare i kao sto si rekao ne klizi. Pre bih mogao da kazem da je VG prijatan za grlo nego da PG ima neki poseban TH. I sa aromom je jako slicna situacija. 30/70 i 70/30 konkretno ova aroma ima lepsi ukus na vecem VGu a mozda malo jaci miris na vecem PGu, ali u svakom slucaju za mene zanemarljivo. |
|
But suddenly I viddied that thinking was for the gloopy ones and that the oomny ones use, like, inspiration and what Bog sends.
|
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2014
Pohvala: 324
Pohvaljen: 744
Nivo reputacije: 193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Stavi nikotin na 6 ili 9mg pa onda probaj 70/30 i 30/70 i vidi sta ce vise da odere. Isto nije sigurno.
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Veteran
Nivo reputacije: 146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Miksao sam 3mg i testirao na RDA na 0.5 ohm 25-30W, sto su sve vrednosti koje uglavnom i koristim. Na 6mg sam koristio skoro godinu dana i isti su utisci, stim sto sa 6mg imam vise nego jak TH i sa 70% VG.
Ne kazem da nece da dere grlo, nego da nije to neka magija PG-a da pojacava TH, vec da je u pitanju gusca para od VG koja prija grlu, a ako je vise PG onda tog efekta nema. To je kao da sipas viski sa ledom u casu, a visku bez leda u solju, i da kazes da solja pjacava ukus i zestinu. |
But suddenly I viddied that thinking was for the gloopy ones and that the oomny ones use, like, inspiration and what Bog sends.
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2015
Godine: 44
Postovi: 2,536 E-cig: Piko-Ruža Bajka Fenomenon i ostala potpora
Pohvala: 184
Pohvaljen: 1,103
Nivo reputacije: 248 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Шљива бре....мани се вискитја.....њу не мораш нигде сипати, директ из флашу
![]() |
ко ме зна, разумеће....ко не зна, мораће
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Senior
![]()
vaper kad mu dodje gost iznosi diy umesto sljive i viskija)
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2015
Godine: 44
Postovi: 2,536 E-cig: Piko-Ruža Bajka Fenomenon i ostala potpora
Pohvala: 184
Pohvaljen: 1,103
Nivo reputacije: 248 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
још ако је и шљива из диј радиности, на једно 19 гради....мамаааа......
А шта ако гост није вапер? ![]() Главни удар у грло даје количина никотина, остало је само нијанса ублажавања или појачавања..... |
ко ме зна, разумеће....ко не зна, мораће
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Veteran
![]() Registrovan: Nov 2015
Pohvala: 1,178
Pohvaljen: 1,292
Nivo reputacije: 242 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
I atomizer i setup u velikoj meri odlucuju o tome, na pt2 12mg ne osecam, na kayfunu 4 i 6mg me bije u grlo.
Sent from my Samsung Galaxy S6 Edge |
I need a beer
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Veteran
![]() Citat:
![]() Apsolutno se slazem. A ako RTA gura 30W i 3mg i 70VG imaju jaci TH nego kineska tecnost (70PG/30VG) od 12mg na PT2. |
|
|
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Moderator
![]() Registrovan: Feb 2014
Pohvala: 1,471
Pohvaljen: 2,356
Nivo reputacije: 417 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Off obrisan.
Ajmo sad o odnosu pg i vg i razblazivanju. ![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|