![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Moderator
![]() Registrovan: Sep 2014
Pohvala: 1,318
Pohvaljen: 1,912
Nivo reputacije: 367 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Definitivno atomizer vredan paznje svih koji vole direks u pluca parenje.
![]() ![]() Drip tip bas siiiiirok .Ne sviđa mi se zato sto ubija aromu to jest morao bi na vecim snagama da parim zamenio sam ga sa uzim i tu je aroma ok i na 20w. E sad aromamizer radi odlicno .Koristim ga na jednom grejacu i zadovoljan sam. ![]() ![]() Natapanje je odlicno a i kontrola tecnosti.Koliko stavis toliko i i ide. Prvi put sam ga odvrnuo do kraja i previse je bilo sada za ,20 w ovako. ![]() Na drugoj crti je sasvim dovoljno.Kontrola vazduha je takođe ekstra .Samim tim sto udara vazduh direktno sa strane dobija se i odlicna kontrola .To je bukvalno kao da bi na atiju sa rupom ispod grejaca mogao bas tu rupu da kontrolises.Izrada je odlicna i sve je na svom mestu. ![]() ![]() Ja sam moj dobio na nagradnoj igri a cena mu je od 30 do 35 dolara i verujtemi vredi mnogo vise.Probao sam ga i sa dva grejaca i velikim tankom ali tada mi je mnogo masivan i tezak a i nevolim toliko pare.Trenutni grejac u njemu mi je 3mm precnik 7 namotaja ss316 - 0,4 i to vikuje i do 35w bez problema.Jos jednom moja preporuka za sve D2L parioce bili umereni ili ne ovo radi kako hoces ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#2 |
Moderator
Nivo reputacije: 367 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2015
Godine: 44
Postovi: 2,536 E-cig: Piko-Ruža Bajka Fenomenon i ostala potpora
Pohvala: 184
Pohvaljen: 1,103
Nivo reputacije: 248 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
едукативно експериментисање....само напред!
|
ко ме зна, разумеће....ко не зна, мораће
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
![]()
Smorio me spaljeni cep za jedan grejac a nema ga na ft-u.Ako neko nabasa na njega neka javi.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|