![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#16 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2012
Pohvala: 659
Pohvaljen: 954
Nivo reputacije: 216 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Senior
Pohvala: 418
Pohvaljen: 277
Nivo reputacije: 92 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ne samom uputsvu od proizvodjaca i kaze kada je na upgrade bateriji postavljen napon od 4.2 volta netreba koristiti LR ati i isto tako recimo za bater.koju ja koristim EHO 1300 mah izlazni napon pune bater. je 4.2v uputstvo kaze nekoristiti LR ati!Koristim ati sa redovnim otporom i mogu da kazem da sam prezadovoljan i sa kolicinom pare i sa TH!
|
![]() ![]() "В2 Мод","Твист","еГо-Т/Ц","Стардуст 2.0","ДЦТ", ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Senior
![]() Registrovan: Feb 2012
Godine: 31
Pohvala: 216
Pohvaljen: 255
Nivo reputacije: 66 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
nisam vidio uputstvo heh, gledam sad na HC-u a tamo nista ne pise, bas cu probati obicni atty, da vidim kako ce se ponasati
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Veteran
Pohvala: 489
Pohvaljen: 767
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ovo je zaista sjajan potez Joyetech-a. Nije baš revolucionaran kao što Mika kaže, ali bi lako moglo da se desi da VV posle Twista postane VW
![]() Ja sam već stao u red ![]() Hoće li neko da kupi Provari ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Veteran
Nivo reputacije: 216 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Za pocetak su olupali ego booster a cenom priblizili vv svima,nije mi samo jasno sto su izbacivali ego c upgrade bateriju ali verujem da oni bolje znaju
![]() Najbolja varijanta twist za dzoging a provari za kuliranje ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Veteran
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Veteran
![]()
Moguce,ne znam,nemam Provari
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Veteran
![]()
Kad te vidim kako neutešno plačeš, nema mi druge nego da obećam da ni ja više neću koristiti Provari
![]() A ti bi bio pravi drug kad bi mi dao prelazni rok bar dok ne nabavim Twist ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Veteran
![]()
Pazi samo Twist stize brzo
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Veteran
![]()
Iskreno se nadam da si u pravu
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Veteran
![]()
Na HC-u u sekciji New Products danas je postavljen info:
eGo C Twist V V Battery (Coming Soon) eGo C Twist varible voltage battery is the latest varible voltage battery made by Joyetech, a leading electronic cigarette company. Each battery has inner smart buck-boost converter, which can adjust voltage from 3.2v ~ 4.8v. More information about the battery will be available soon. The products will be available in May. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Senior
Pohvala: 145
Pohvaljen: 326
Nivo reputacije: 86 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Jedna stvar mi nije jasna: Twist je 650mAh.... Meni ova standardna, 1000mAh na 1.5 oma dual coilu izdrzi do uvece, jedva, ako bas parim puno. Nek me neko ispravi ako gresim..ali ako na Twistu podesim visi napon, cak i ako koristim neki 2.5 oma kart... pa ima da je potrosim za 4-5 sati, zar ne?
I po dimenzijama vidim da je prilicno dugacka, pa sumnjam da ce je praviti u 1000mAh varijanti. |
Caravela mod, KFL, Immortalizer, Boge LR
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ego-T Master
![]() Registrovan: Sep 2011
Pohvala: 1,223
Pohvaljen: 2,119
![]()
Praviće je i u 650mAh i u 1000mAh varijantama, jedino što verovatno neće biti pass varijante zbog potenciometra na dnu baterije.
Jbg ako hoćeš jači napon moraš negde da ga platiš: ako ne na ceni, onda na trajanju baterije. Na HG-u će se pojaviti vrlo brzo, za neki dan - pratite ponudu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Senior
Pohvala: 418
Pohvaljen: 277
Nivo reputacije: 92 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Po meni upgrade mi je nekako zadovoljavajuce resenje a i isto tako ubedjen sam sto manje elektronike to bolje! |
|
![]() ![]() "В2 Мод","Твист","еГо-Т/Ц","Стардуст 2.0","ДЦТ", ![]() |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|