![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Admin
![]() Registrovan: Jul 2011
Pohvala: 1,335
Pohvaljen: 1,675
Nivo reputacije: 415 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Admin
Nivo reputacije: 415 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Potpuno sam zadovoljan okusima na CE2 ali mi se nakon veoma kratkog vremena pojavljuju pukotine na staklu na donjem delu i kliromizer od tog momenta pocinje da vlazi pa ga bacam, a da ga verovatno nisam iskoristio vise od 20-30%.
CE3 cu probati u skorije vreme. |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Senior
Registrovan: Sep 2011
Pohvala: 105
Pohvaljen: 70
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Za CE3 kazu da ne puca kao clearomizer.Nisam probao pa ne mogu da tvrdim 100% da je bas tako ali se prica
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
MOD Master
![]() Registrovan: Sep 2011
Pohvala: 245
Pohvaljen: 367
Nivo reputacije: 82 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Imam CE3 i stvarno izdiže ukus vrhunski, skoro kao i drip na dse801, jeste čvrsta plastika i drugačiji je sistem celog klearomizera, grejač mu je dole kod konektora, i jedan krak fibera štrči u vis kada je nov, posle kada se napije likvida onda klone ali jaku paru daje , baš jaku i za razliku od CE2 para nije vrela, ukus fenomenalan.
Potrošnja je jedina zamerka sa moje strane, troši kao lada niva u ekstremnim uslovima edit: puni se isto špricom i ima posebno mesto za to, ima gumeni čep u obliku klina koji treba pincetiom izvaditi napuniti i opet taj čep vratiti na mesto |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Admin
![]()
Plus mu je i dobar drip tip sa kojim dolazi.
Drip kliromizera je prekratak pa je stalno vlazan i malo jacim uvlacenjem jezikom moze da se osteti tecnost na rupici. |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Prijatelj foruma
Pohvala: 1,296
Pohvaljen: 2,357
Nivo reputacije: 449 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kupio sam CE3,super radi,samo se desava da tecnost izadje ispod poklopca na vrhu,ali nista strasno,sto se tice ukusa,odlican je,a i potrosnja je ok
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Senior
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Prijatelj foruma
Nivo reputacije: 449 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nije kondenzant,tacno se cuje kad vucem kako krcka tecnost kao kad pijes sok na cevcicu i ono na kraju kad vuces i sok i vazduh,ali nije to toliko strasno,kad izadje malo toliko i ostaje i nije mi se desilo koliko god da vucem da mi tecnost zavrsi u ustima
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Senior
![]()
Nekako tecnost dospe u ventilacionu cev,uzivaj dok ne zavrsava u ustima
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ego-T Master
Pohvala: 1,223
Pohvaljen: 2,119
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Zadnjih par dana probavam i ove CE3 cartove.
Po mom mišljenju, CE2 su bolje rešenje, neki spominju pitanje toplote pare koja je kod CE2 navodno topla a ovde nije - ja zaista ne osećam razliku u toploti, ova 2 uređaja mi rade gotovo isto. Pogotovo što su oba tamno crne boje, kada se ne zagledam jedino ih po driptipu mogu razlikovati ![]() Od mene dobijaju veliki minus jer su 2 curila kao česma na samom startu, dakle kada ih puniš odmah procure dole kod konektora - i cure sve dok ne gurneš mali gumeni čep kojim se zatvara rezervoar u cevčici. Čitao sam da treba gumeni čep koji se dobija uz driptip(koji je uzgredbudirečeno - milju metara bolji od fabričkog za CE2) navući na konektor dok se puni rezervoar - ali opet, previše mi je to muzike za ovolike svatove ![]() U svakom slučaju, isto kao CE2, vredi probati. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | ||
Senior
Pohvala: 27
Pohvaljen: 69
Nivo reputacije: 47 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Koristim ih već 15 dana,i zadovoljan sam,što se tiče curenja prilikom punjenja,kojih sam imao na početku,evo metode koja rešava curenje u potpunosti:
,inače ova silikonsska kapica se dobija uz usisnik. Što se tiče čišćenja,zaista veoma prosto,jedan sam rasklopio,ćim sam dobio paket,radi probe... Inače uzeo sam LR atomizere 2.4-2.7Ω |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Moder
![]() Registrovan: Nov 2011
Pohvala: 687
Pohvaljen: 427
Nivo reputacije: 126 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
A zasto je vadio + polaritet (sredinu baze aty-a)..i tamo pokazivao kontakt lim i nesto ga savijao.... i opet vracao nazad..da li zbog boljeg kontakata?
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Moder
![]() Registrovan: Oct 2011
Godine: 37
Pohvala: 8
Pohvaljen: 31
Nivo reputacije: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ja mislim da je samo pookazao kako moze doci do kratkog spoja izmedju + i -, pa je to sredio tako sto je + iskrivio i gurnuo unutra nista posebno
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Prijatelj foruma
![]() Citat:
Moj savet,nemoj to da radis,ja sam na 2 tako pocupao kablic i morao sam da ih bacim,dovoljno je da stavis gumeni cep dole na konektor kada punis i nece curiti. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Senior
Pohvala: 27
Pohvaljen: 69
Nivo reputacije: 47 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
u ovom slučaju,kod ovog atomizera,+ kontakt nije zalemljen,kao kod mnogih drugih,već se kontakt ostvaruje dodirom,ali nemaš potrebe da ga vadiš,verovatno je autor ovog klipa želeo to samo da pokaže.....
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|