![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Moderator
![]() Registrovan: Sep 2014
Pohvala: 1,320
Pohvaljen: 1,912
Nivo reputacije: 367 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Zato sto je od Eleafa mora da ima i temu.
![]() Size: 50.6mm*40.0mm*95.3mm Thread type: 510 thread Battery capacity: 4400mAh E-liquid capacity: 3.8mL Output wattage: 1-100W Output mode: VW/Bypass/Smart/TC(Ni,Ti,SS,TCR-M1,M2,M3) Resistance range: 0.05-1.5ohm (TC modes) Resistance range:*0.1-3.5ohm (VW/Bypass/Smart mode) Temperature range: 100-315℃/200-600℉(TC modes) Maximum charging current: 1A Maximum output current: 25A* Color: Silver, white, black, grey, green ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Junior Admin
![]() Registrovan: Mar 2013
Godine: 41
Pohvala: 9,606
Pohvaljen: 13,957
Nivo reputacije: 2204 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kod:
https://www.fasttech.com/p/6423204?&m_override=1 |
"The needs of the many outweigh the needs of the few."
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#3 |
Moderator
![]() Registrovan: Sep 2014
Pohvala: 1,320
Pohvaljen: 1,912
Nivo reputacije: 367 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nikako se ne snalazim sa pretragom na ft-u.
![]() Sad sam se nesto dopisivao sa njima i kazu da ne da stane 23mm ati. Znaci da oni koji su dole 22 a u sredini siri nece moci da stanu u mod. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Admin
![]() Registrovan: Mar 2013
Godine: 41
Pohvala: 9,606
Pohvaljen: 13,957
Nivo reputacije: 2204 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kaja staje. Dalje me ne zanima.
![]() ![]() ![]() |
|
"The needs of the many outweigh the needs of the few."
|
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Jul 2014
Godine: 43
Pohvala: 133
Pohvaljen: 80
Nivo reputacije: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Koristim ga oko nedelju dana,stara je tema al evo par utisaka. Pored svih funkcija koje danas modovi uglavnom imaju,tu je i zanimljiv dizajn. Nikakvih zamerki,samo reci hvale imam na sve prethodno(jedino je ekran mogao malo veci da bude,coravim polako jbg). Jedina zamerka (ustvari dve),je da obratite paznju ako Vam je ovo jedini mod ili baterija koju kupujete,a imate neki RTA/RBA atomizer,jako je nezgodno praviti mikro coil na njemu,jer je dek atija donekle skriven u telu Astera i tesko je dostupan za rad. Druga zamerka je uprkos lepom dizajnu,isti je odgovoran za to da kako god drzite mod u ruci,postoji velika sansa da cete zatvoriti prstima/dlanom dovod vazduha na atomizerima koji sa donje strane imaju dovod,tipa kayfun 3.1,lemo 2 i slicni.Trajanje baterije za moj ukus,pun pogodak!
Pozdrav svima! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
Godine: 47
Pohvala: 5,997
Pohvaljen: 7,469
Nivo reputacije: 1085 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Hvala! Ja sam se lomio i baš sam komentarisao prijatelju da je to poklapanje AF rupice kod kaya mogući problem.
A ja samo kaye koristim. Bukvalno je jedino rešenje naći bazu kaye kod koje, kad se našrafi, rupica gleda ka modu a ne ka spolja. Okači par fotki please! |
"Duboko u tebi strasti slamaju i ono što je preostalo i ono što ne postoji..."
Smoke free since 11-07-2014 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Iskusan član
Godine: 43
Pohvala: 133
Pohvaljen: 80