![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Početnički kutak Pomoć novim i potencijalnim korisnicima elektronskih cigareta |
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#16 |
Senior
![]() Registrovan: Jun 2012
Godine: 45
Pohvala: 26
Pohvaljen: 42
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
druze svaka cast
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Senior
![]() Registrovan: Aug 2012
Pohvala: 494
Pohvaljen: 214
Nivo reputacije: 76 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
setih se...
liberprint, je l možeš da nam napišeš najbolje odnose oma i voltaže ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | ||
Senior
![]() Registrovan: Sep 2012
Pohvala: 223
Pohvaljen: 88
Nivo reputacije: 47 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
|
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |||
Senior
![]() Registrovan: Aug 2012
Pohvala: 494
Pohvaljen: 214
Nivo reputacije: 76 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
ali iz mog iskustva smatram sledeće ne može se umanjiti "slatkost" već nivo arome u celini meni upravo smeta to što ti tražiš ![]() manje arome po mom mišljenju daje ce4 stardust kliromizer i ego c...ili recimo echo kartomizeri od tečnosti - fa shade ali opet kažem, to je moje mišljenje, a individualni ukusi se razlikuju - ono što meni može biti manje arome, neko drugačije doživljava, na kraju - sve je to individualno - probaš i vidiš, ali vodiš računa i o finansijskom delu priče, naravno... p.s. takodje, možda trebaš da koristiš tečnosti gde je veći odnos pg-a u odnosi na vg, koji verovatno dodaje malo "slatkosti" |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |
Senior
![]() Registrovan: Jan 2012
Pohvala: 145
Pohvaljen: 326
Nivo reputacije: 86 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() I sa cenom od 4.5$ za pakovanje od 5 komada stvarno se isplati. Lako se napuni prvi put (kondom metodom), ali posle je malo zezanje dodavanje tecnosti. |
|
Caravela mod, KFL, Immortalizer, Boge LR
|
||
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#21 |
Iskusan član
Pohvala: 218
Pohvaljen: 46
Nivo reputacije: 35 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kartomizere jos nisam probao .. koristim cc2,4 ml i sa njim sam zadovoljan ,,, rado bi probao neki kart ,, ako moze preporuka od iskusnijih korisnika , unapred hvala ,,,,
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Senior
![]() Registrovan: Jan 2012
Pohvala: 145
Pohvaljen: 326
Nivo reputacije: 86 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Boge kartovi su najpopularniji i najkvaliteniji. LR varijanta, 2 oma, je odlicna za ego baterije, tj. za nize napone. Koristim ih i u tankovima, samo je malo zezanje busenje rupice.
|
Caravela mod, KFL, Immortalizer, Boge LR
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Iskusan član
Pohvala: 218
Pohvaljen: 46
Nivo reputacije: 35 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
jel ima nesto bez busenja , ono kao nasrafis sipas i paris ,,, i da su bar 2 ili 3ml ,,,
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Senior
![]()
Hvala svima na odgovorima, ali još nisam siguran šta da kupim. Za sada sam na CC 2.4 i donekle sam zadovoljan. Ipak mi se čini da Lava ili Provari sa var. naponom u kombinaciji sa kartom je najbolje rešenje, ali ujedno i skupo.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Senior
![]() Registrovan: Apr 2012
Pohvala: 311
Pohvaljen: 522
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Dosta dobri su i kanger kartovi. Koristio sam ego 2,3ml 1,8oma, 510 1.1ml 1.8oma, 510 1.5ml 1.5oma dual coil, 510 3.5ml 2.0oma i 6ml 2.0oma. Svi su dobri, dugo traju i prilicno dugo zadrzavaju performanse, svi imaju dosta slicne karakteristike osim 1,5oma koji bukvalno przi i prozdire bateriju, kod ostalih se varijacije ogledaju uglavnom u toplijoj ili hladnijoj pari, u zavsinosti od duzine i da li se i koji drip tip koristi. Kartovi ne umanjuju slatkost tecnosti, vec umanjuju efekat arome, pa kao posledica toga bude i umanjen taj sladunjav ukus, mada nije to toliko drasticno da bi se preterano umanjio uzitak koriscenja, cak opusteno koriscenje kompenzuje taj nedostatak. U principu ja taj sladunjavi ukus ni najmanje ne osecam u joyetech tecnostima.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Veteran
Pohvala: 280
Pohvaljen: 739
Nivo reputacije: 198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Licno ne volim kartove. Meni je pre svega bitna aroma, a svaki kart koji sam probao u potpunosti mi ubije aromu. Na ECHO kartovima aroma uopste i ne osecam, samo para i TH i to je sve.
Zato i volim CC klir, arome za izvoz. ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Senior
![]()
Upravo to. Trenutno sam na PG+VG Joetech cigar 16mg i na egoC sa njegovim atijem ili CC 2.4 svejedno, najmanje ima slatkosti. Kada sam zbog poredjenja napravio smesu Joey-a
Virginia 11 i Cigar 16, dobio sam opet tu glupavu slatkost. E sad to je moje iskustvo koje je od skora. Tek 10 dana sam na el. cigaretama, tako da je iskustvo skromno. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Senior
Pohvala: 311
Pohvaljen: 522
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Svaki pocetak je tezak. Ja sam u pocetku bukvalno pretrcavao arome u zelji da ih sto vise isprobam, i nisam objektivno osetio ni jednu. Tek kad sam poceo jednu po jednu da koristim duze vremena, mogao sam da dobijem pravu sliku, Kad jednu tecnost koristis duze, prestanes da osecas njenu slatkost jer se receptori u ustima zasite i valjda je jednostavno ignorisu. Opet, kad jednu istu koristis dosta dugo, moze se desiti da prestanes da je osecas ili da osecas neke note koje u pocetku nisi, pa ti postane neukusna, cak odvratna. Ipak su arome bazirane na prehrambenim ukusima koji su smuckani tako da oponasaju arome duvana neke manje neke vise, pa kao i svaki ukus kad se duze konzumira, dosadi. Zato je pozeljno povremeno promeniti aromu, a mukotrpan je posao naci nekoliko favorita, ali ko to uspe on je pobednik.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Senior
![]()
Ukapirao sam to sa isprobavanjem aroma i do sada sam se sveo na 4 koje me zadovoljavaju
- Joyetech Cigar PG+VG 16mg - Dekang kohiba PG+VG 11mg - Joyetech Virg. PG+VG 11mg - Dekang Dunhil 0mg i od toga pravim mešavine kako mi kad odgovara. Dok sam gledao Novaka potrošio sam ceo CC 2.4 sa Cigar 16mg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Senior
![]() Registrovan: Feb 2012
Pohvala: 61
Pohvaljen: 86
Nivo reputacije: 49 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Da nije kartomizera,ja bih se odavno vratio analognim cigaretama,u stvari verovatno bi bio kreten koji pari izmedju dve cigarete...Sve je ostalo ok,sta vise ovi rebuildable su stvarno sjajni kada je aroma u pitanju i th ,ali ja licno volim izrazeno vrucu paru da granice podnosljivosti naravno,a to jedino dobijam na kartomizerima(ili boge 3 oma na 5+volti ili ovi umbrelini novi sa mini automatskim 510kama)...A izmedju dva sešna uzivam u aromama na Bellu ili drip modu MY t,od pre par sati stiglom(mala zverka,nema sta)
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|