![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#31 |
Moder
![]() Registrovan: Nov 2011
Pohvala: 687
Pohvaljen: 427
Nivo reputacije: 126 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Pulsar..forever...
![]() >>>Mala crna gumica iz Kineskog paljaca, nema slike paljaca.<<< ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Veteran
![]() Registrovan: Sep 2012
Godine: 63
Pohvala: 1,469
Pohvaljen: 3,183
Nivo reputacije: 509 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#33 |
Veteran
![]() Registrovan: Nov 2012
Pohvala: 3,253
Pohvaljen: 1,988
Nivo reputacije: 469 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Uzeo sam jadan na probu i mogu reci da sam stvarno zadovoljan
aroma ,th,gomila pare ,dodushe malo mu je veci otpor 2,8 oma ali na 4 i po volti nema ni zagorelog ukusa ni nekih nus pojava ,vratio me prve parilacke dane kada mi je star dust ili v3 bio jedini ati. Dobio sam ga danas u 12 sati i do sad evo skoro ceo dan cuclam neki espreso,moje mishlenje je da ovaj klir treba imati u kolekciji ,amo da mu cena malo sidje na nashe mogucnosti ! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Veteran
Nivo reputacije: 469 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
I da mogu da potrvrdim da malo curne pri promeni temperature
ladno toplo , al i to se da reshiti ko zna skine klir sa baterije i okrene ga naopako,bar dok ne prodje voznju u dzepu ili gradskom prevozu, poshto je botom coil ,inace ako se pari sve vreme ne prepoznaje promene temperature pa samim tim i ne curi... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2012
Pohvala: 659
Pohvaljen: 954
Nivo reputacije: 216 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Veteran
![]()
Grimo je vrlo interesantan,bez tona ,ali nije nishta slagao u vezi ,,glasomajzera,,
batalio sam sve ostale atie il ih stavim na 5 min. pa se vracam pro tanku,definitivno je dobar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Senior
![]() Registrovan: Feb 2013
Pohvala: 356
Pohvaljen: 89
Nivo reputacije: 49 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Било би добро кад би неко ко има и Vapeonly BCC 3,5 и Протанк упоредио и дао своје утиске.
|
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Veteran
![]() Registrovan: Mar 2012
Pohvala: 525
Pohvaljen: 652
Nivo reputacije: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bilo bi dobro i kada bi uskoro izbacili protank mini, za nas što uglavnom furamo eGo baterije, a ne volimo buzdovane
![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 2,889
Pohvaljen: 8,469
Nivo reputacije: 1157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Vapeonly ima tvrdje povlacenje, nesto topliju paru, za moj ukus losiji tip,koji sam odmah promenio. Protank ima upadljivo lakse povlacenje i osetno je masivniji. Nisam u istom trenutku imao istu tecnost u oba tanka da bih nesto mogao da kazem o razlikama u ukusu. Protank se bolje i brze natapa, ali to zavisi od primerka glave. Na Protanku parim bez ikakvih intervencija, a na Vapeonly sam skinuo jedan fitilj i cackao visinu glave. Na oba su otpori po 2,5 oma i terao sam razlicite tecnosti na 3,7 do 4,5V. Oba rade veoma dobro.
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#40 |
Veteran
![]()
Otvarao sam jednu glavu , 1 fiber od 2 mm i jedan od 1mm koji su obmotani zicom koja je 0.15 i ne lici mi na kantal , bar sa ovih grejaca ,a poshto je lezishte fitilja u obliku slova v ,tj. dole tanje a na gore sa shiri gore su preko zice naredjali josh 3 x po 1 mm fibera , zashto da bi video shta ima ,ono shto sam dobio je otpor od 2,2 oma ali cini mi se da sam uspeo ukus da pokvarim ,zato ovu drugu ne diram...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Senior
![]()
Хвала Finder-у ,реци ми још да ли ПРОТАНК цури на батерију као Т3 ?
|
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Senior
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 2,889
Pohvaljen: 8,469
Nivo reputacije: 1157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Tagovi |
kanger, protank |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|