![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Korišćenje i održavanje e-cigarete Punjenje, čišćenje, održavanje ... |
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#46 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2012
Pohvala: 3,261
Pohvaljen: 3,581
Nivo reputacije: 553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@jav74
Nemoj bacati te sto ne rade. Kad budes kupila fiber i kantal, moci ces na njima da ucis da pravis setup... ![]() |
It's tulip time in Holland. Two lips are calling me. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
ex-eRoller
![]() Registrovan: Feb 2014
Pohvala: 1,468
Pohvaljen: 2,259
Nivo reputacije: 393 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Uf to mi djeluje komplikovano mrezica fiber,mada ovdje odgledah video clana foruma koji je to uradio za 2 min!!!!!da li je bolje sa fastecha da porucim fiber(ne znam koji)i mrezicu(ne znam koju)ili onaj mesh ?
|
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2012
Pohvala: 3,261
Pohvaljen: 3,581
Nivo reputacije: 553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kad se kaze mrezica ili mesh (eng.), misli se na istu stvar.
![]() Pazi ovako. Jeste da sam ti na prethodnom postu napisao to za mesh i kantal, ali recicu ti sta mislim o svemu tome sto te trenutno muci. Kako si ti relativno nova u svemu ovome, i tek pocinjes da shvatas sta je sta, predlazem ti da trenutno ne gubis zivce oko premotavanja atomizera (sto u prevodu znaci, motanja katal zice oko fibera, kako ne bi morala da kupujes novu glavu za isti taj atomizer koji koristish), vec da odaberes neku malo sposobniju e-cigaretu od e-roll, i da uzivash u degustiranju tecnosti. Mislim da ti je @C-Hell dao neke dobre predloge na temi o e-roll. Koliko sam shvatio, ti trosish jako malo technosti (u proseku oko 1ml dnevno), i to je odlicno, jer ce ti i glavobolja oko svega biti manja. Manje ces novca trositi na juice, redje ces morati da menjas glave na atomizerima, i ova zanimacija ne mora mnogo novca da ti izbija iz novcanika. Ne znam da li stvarno imash potrebe da se petljas oko porucivanja fiber i kantala, da bi motala setup. Koja debljina kantala, koji fiber, kolikog ce otpora biti to sto namotas...? Sva ta pitanja ce trenutno, potpuno bespotrebno, samo da ti komplikuju zivot... Kad saberes i oduzmes, dovoljno ce ti biti da uzmes malo sposobniju e-cigaretu, i da samo malo povedes racuna o odrzavanju i ciscenju grejacha, i u najavi si vrlo zadovoljana korisnica. Verujem da ti nece biti problem da jednom u mesec dana dokupis jednu ili dve nove glave (grejacha) i malo tecnosti. Kad se stabilizujes na toj tvojoj "novoj" opremi, i dobro upoznash sve njene vrline i mane, shvatices da li ti treba nesto bolje, i da li za tim stvarno imas potrebe... ![]() |
It's tulip time in Holland. Two lips are calling me. |
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#49 |
Moder
![]() Registrovan: Dec 2013
Pohvala: 1,521
Pohvaljen: 1,942
Nivo reputacije: 382 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sa tom njenom potrosnjom trajace joj grejac godinu dana
![]() Jav eno smo na muvanju i ogovaramo te ![]() |
Droper narkoman.
Skraceno doper. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2014
Pohvala: 1,606
Pohvaljen: 1,317
Nivo reputacije: 270 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Shakathanks gorili u magli
divno objasnjenje ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 | |
ex-eRoller
![]() Registrovan: Feb 2014
Pohvala: 1,468
Pohvaljen: 2,259
Nivo reputacije: 393 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Divno si mi sve objasnio...sta ces,plavusa pa to malo sporije skopca...pred ocima mi samo 25€=5 ego c atomizera(pojedinacno ne moze)=kangertech double set...i nema valjda ciscenja svaka 4 dana,izopropranolola...sad jos da iscitam o kliromizerima...ps NAJBITNIJE JE SMOKEFREE 2 MJESECA:-))))) |
|
![]() |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Tagovi |
Čišćenje, ego-t, podešavanje |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|