![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#91 |
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2013
Godine: 44
Pohvala: 1,758
Pohvaljen: 1,181
Nivo reputacije: 315 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
samo opusteno
![]() |
![]() JaZoja
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Senior
![]() Registrovan: May 2014
Pohvala: 276
Pohvaljen: 167
Nivo reputacije: 71 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Imam nekoliko grejača za T2 sa dugačkim fiberom. Pošto mene taj dugački fiber nervira (tj. ne vidim mu svrhu osim da me nervira) da li mogu da ga skratim na pola, a da se performanse grejača ne promene?
Jer, ja bih odokativno rekla da se ovi grejači sa dugačkim fiberom ni po čemu ne razlikuju od onih sa kraćim (i praktičnijim) osim po samoj dužini. A možda nisam u pravu, pa evo pitam.. |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#94 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2013
Pohvala: 1,455
Pohvaljen: 4,444
Nivo reputacije: 617 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Navodno su duzi zbog boljeg dovoda tecnosti kako bi bilo manje dry hit-ova s obzirom da je grejac gore, nisam ih seckao jer mi ne smetaju, kada su natopljeni prakticno se ne vide a uz malo prakse ubacuju se u klir bez problema. U prvoj verziji su bili kratki fiberi sa levkom koji je zadrzavao tecnost, pa su onda uklonili levak i malo ih produzili, a u trecoj reviziji su ih jos produzili i takvi su sada. Probaj jedan da secnes pa ces videti ima li razlike, na performanse svakako ne moze uticati ali ne mogu garantovati ovaj deo vezano za dry hit-ove, javi sta si zakljucila
![]() |
Hedonizam jača organizam! ;]
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Senior
![]() Registrovan: May 2014
Pohvala: 276
Pohvaljen: 167
Nivo reputacije: 71 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja sada koristim neku seriju kojima je fiber upola kraći i odlični su. Bukvalno dva od ukupno pet koristim još od početka avgusta (bez premotavanja!). Ne mogu da verujem.
A i ne verujem da je u pitanju dužina, nego kvalitet. (uh, kako ovo zvuči, bljak) Ali probaću pa da vidimo. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2013
Pohvala: 1,455
Pohvaljen: 4,444
Nivo reputacije: 617 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
To je verovatno prethodna verzija glava sa srednjom duzinom fibera, ako sipas tecnost u klir cim padne otprilike ispod ucrtanih 1,2ml kapiram da neces imati ni dry hitove.
"A i ne verujem da je u pitanju dužina, nego kvalitet." - neki bi rekli tehnicar ![]() ![]() |
Hedonizam jača organizam! ;]
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Nov 2013
Pohvala: 140
Pohvaljen: 156
Nivo reputacije: 60 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
I mene su ti dugacki iz nekog cudnog razloga nervirali. Upotrebom kracih nisam primetio bas nikakvu razliku.
|
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Banned
Registrovan: Nov 2013
Pohvala: 459
Pohvaljen: 609
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Svejedno je koliki su ti brci, vazno je da su stalno vlazni.
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|