![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Nov član
![]() Registrovan: Aug 2016
Pohvala: 0
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 25 ![]() |
![]()
Cao drugari,
Zanima me iskustvo vezano za ovaj tank - Kanger toptank mini. Kakvi su utisci i kolika je potrosnja tecnosti? U paketu se dobija i rba deck, tako da je to dodatan razlog zasto bih porucio tank. Do sada sam koristio ultimo tank sa keramickim coil-ovima, ukus je neverovatan, ali je potrosnja tecnosti poprilicna. Nadam se da toptank mini ne trosi toliko, jer jos nisam poceo da pravim svoje tecnosti. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2013
Pohvala: 2,612
Pohvaljen: 611
Nivo reputacije: 171 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ako ne pravis sam tecnosti onda ga zaobidji
![]() ![]() Послато са GT-N7000 уз помоћ Тапатока |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Senior
![]() Registrovan: May 2016
Pohvala: 122
Pohvaljen: 335
Nivo reputacije: 97 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Toptank ce ti sigurno trositi manje tecnosti nego ultimo tank, naravno ako koristis rba deck, mozes napraviti coil koji ti odgovara.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Nov član
![]()
Koji tank mi preporucujete u ovom slucaju? Zanima me tank sa coil-ovima na 20-50w koji daje dobar ukus i pristojnu kolicinu pare. Pocetnik sam, tako da jos ne pravim ni tecnost ni coilove. Mogucnost rba baze na tanku pozeljna zbog buduceg unapredjenja.
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Nov član
![]()
Gledao sam po internetu te tankove, postoji dosta modela istih, na koje konkretno mislis?
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Senior
![]() Registrovan: Feb 2015
Godine: 42
Pohvala: 337
Pohvaljen: 278
Nivo reputacije: 96 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Pa trosi tecnosti u zavisnosti kakav grejac napravis. Ako smotas 1.6ohm grejac motan oko 2mm precnika i paris ga na 3.8~4V trosice duplo manje nego ako smotas 0.5ohm grejac smotan oko 3mm precnika i paris ga na 3.8~4V
![]() manji grejac = manje vate, manje snage = manja potrosnja. Ukus je fenomenalan od 2014-te na skoro svim boljim atomajzerima. Fenomenalniji je sa sto vecim grejacem jer vise vatestaje pa vise pare udahnes... edit: ovo ti vazi za sve tankove koje si gledao po internetu i koje ces ikada gledati jer to prosto tako funkcionise ![]() |
motam, muckam, mesam, sipam i presipam i
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|